Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Four Wheel Drive belevenis

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Voor iedereen die al jaren in een four wheel drive terreinwagen rijdt, maar nog steeds niet weet waar dat tweede pookje voor dient. Voor als je op reis gaat en een 4×4 wil huren. Voor iedereen die wil leren hoe je in een lage gearing of door water heen rijdt. Voor iedereen die zelf geen Land Rover heeft maar er altijd van gedroomd heeft: leer in één dag de fijne kneepjes van het terreinrijden! Onze ervaren instructeurs beantwoorden al je vragen en meer tijdens deze 4×4 off-road belevenis.

In de Bucketlist Battle van Discovery Magazine staat deze belevenis hoog aangeschreven vanwege het hoge adrenalinegehalte. Ondanks de lage snelheid zorgen uitdagende obstakels zoals modderbakken, scheve hellingen, heuvels en steile bruggen voor een onvergetelijke ervaring!

Na een hartelijke ontvangst op de evenementenlocatie met koffie en thee, spreek je kort de theorie door. Na afloop van deze dag krijg je de informatie ook in digitale vorm mee naar huis, zodat je het altijd kunt teruglezen. Rond 11.00 uur ga je het terrein op en stap je onder begeleiding van een instructeur met minimaal 3 en maximaal 4 cursisten in een stoere Land Rover Defender. Zowel voor als na de lunch breng je de geleerde technieken in de praktijk op het uitdagende terrein. Je sluit de dag af met een heerlijke borrel en evaluatie, waarbij ook het deelnamecertificaat wordt uitgereikt en je je sterke verhalen kunt vertellen.

Praktische informatie

  • Locatie: Valburg, Gelderland.
  • Duur: een hele dag, van 9.30 uur tot 17.30 uur.
  • Personen: 1 tot en met 4.
  • De praktijkritten vinden plaats op een speciaal terrein in een ruige Land Rover Defender. In iedere wagen nemen minimaal 3, maximaal 4 cursisten plaats, en natuurlijk één instructeur. Elke deelnemer aan deze cursus dient in het bezit te zijn van een geldig (auto)rijbewijs.
  • Na afloop van deze belevenis ontvang je een deelnamecertificaat en een digitaal theorieboekje, en kan er onder genot van een borrel nog even nagepraat worden.

Algemene voorwaarden

Delen via Social Media:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Valburg

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?