Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Four Wheel Drive belevenis

Een belevenis van Joost

Wat ga je beleven?

Voor iedereen die al jaren in een four wheel drive terreinwagen rijdt, maar nog steeds niet weet waar dat tweede pookje voor dient. Voor als je op reis gaat en een 4×4 wil huren. Voor iedereen die wil leren hoe je in een lage gearing of door water heen rijdt. Voor iedereen die zelf geen Land Rover heeft maar er altijd van gedroomd heeft: leer in één dag de fijne kneepjes van het terreinrijden! Onze ervaren instructeurs beantwoorden al je vragen en meer tijdens deze 4×4 off-road belevenis.

In de Bucketlist Battle van Discovery Magazine staat deze belevenis hoog aangeschreven vanwege het hoge adrenalinegehalte. Ondanks de lage snelheid zorgen uitdagende obstakels zoals modderbakken, scheve hellingen, heuvels en steile bruggen voor een onvergetelijke ervaring!

Na een hartelijke ontvangst op de evenementenlocatie met koffie en thee, spreek je kort de theorie door. Na afloop van deze dag krijg je de informatie ook in digitale vorm mee naar huis, zodat je het altijd kunt teruglezen. Rond 11.00 uur ga je het terrein op en stap je onder begeleiding van een instructeur met minimaal 3 en maximaal 4 cursisten in een stoere Land Rover Defender. Zowel voor als na de lunch breng je de geleerde technieken in de praktijk op het uitdagende terrein. Je sluit de dag af met een heerlijke borrel en evaluatie, waarbij ook het deelnamecertificaat wordt uitgereikt en je je sterke verhalen kunt vertellen.

Praktische informatie

  • Locatie: Valburg, Gelderland.
  • Duur: een hele dag, van 9.30 uur tot 17.30 uur.
  • Personen: 1 tot en met 4.
  • De praktijkritten vinden plaats op een speciaal terrein in een ruige Land Rover Defender. In iedere wagen nemen minimaal 3, maximaal 4 cursisten plaats, en natuurlijk één instructeur. Elke deelnemer aan deze cursus dient in het bezit te zijn van een geldig (auto)rijbewijs.
  • Na afloop van deze belevenis ontvang je een deelnamecertificaat en een digitaal theorieboekje, en kan er onder genot van een borrel nog even nagepraat worden.

Algemene voorwaarden

Delen via Social Media:

Joost

"Ik word blij van andere mensen blij maken, daarmee creëer ik in feite mijn eigen geluk".
Joost is gespecialiseerd in avontuurlijke activiteiten. "Grote evenementen zijn natuurlijk fantastisch; daar werk je met een heel team naar toe en aan het einde van de dag zit je elkaar met een tevreden grijns aan te kijken. Maar kleine evenementen zijn misschien nog wel leuker. Een van die mooie memorabele momenten vond plaats tijdens een off road nachtrit: in Midden-Frankrijk kwamen we in de regen vast te staan in de blubber, in een Land Rover met drie dampende deelnemers. En dan moet je nog drie uur – geweldig! De afwisseling tussen groot en klein is mooi, daar krijg ik energie van". "Als ik de blije en tevreden gezichten zie van de deelnemers aan onze activiteiten dan inspireert mij dat elke keer weer. We werken om andere mensen gelukkig te maken. Daarmee creëren we in feite ons eigen geluk."

Meer belevenissen van Joost

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Valburg

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?