Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Helikopter proefles

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

“Ready for take-off!”

Altijd al een helikoptervlucht willen maken? Heb je liever zelf de stuurknuppel in handen, of ken je iemand die daarvan droomt? Tijdens deze bijzondere helikopterproefles krijg je vooraf uitgebreide instructies en ga je daarna zelf een helikopter besturen.

Naast het feit dat je tijdens deze belevenis de hoofdrol speelt in je eigen actiefilm, is het ook echt een ervaring om te delen. Je mag namelijk twee personen meenemen die samen met jou de lucht in gaan, en als passagier meevliegen!

De vluchten zullen worden uitgevoerd op een Robinson R44 helikopter of een vergelijkbaar toestel. Alle instructeurs zijn ervaren beroeps-instructeurs met honderden tot duizenden vlieguren ervaring. De instructeur neemt alle tijd voor je en laat je tijdens de proefles uiteraard zoveel mogelijk zelf vliegen. Je bent dus in goede handen!

Na afloop van deze proefles ontvang je een certificaat en mag je jezelf met trots helikopterpiloot-in-opleiding noemen! Het is een ervaring om nooit meer te vergeten en het vliegvirus zal jou en je medepassagiers niet meer loslaten!

Praktische informatie

  • De proeflessen vinden plaats op ons eigen heliport in omgeving Amersfoort / Barneveld, goed bereikbaar via A1/A30.
  • Een proefles duurt 60 minuten en bestaat uit ongeveer 30 minuten instructie, of wat er nodig is, en 30 minuten vliegtijd.
  • Na het bestellen van deze ervaring zal de piloot contact opnemen om de afspraak te maken. Deze ervaring is op afspraak en te vliegen op alle weekdagen (met uitzondering van de zondag) het gehele jaar door.
  • De proefles is voor drie personen, waarvan één persoon de helikopter zal besturen onder begeleiding van een ervaren piloot, en de andere twee als passagiers mee mogen vliegen.

Delen via Social Media:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Locatie niet gevonden

De locatie van deze belevenis is niet beschikbaar.

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?