Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Helikoptervlucht 15 minuten

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Maak een unieke helikoptervlucht over je eigen huis of woonomgeving. De helikoptervluchten vertrekken niet vanaf een vliegveld maar vanaf een weiland of sportveld bij jou in de buurt! Je hoeft dus nooit lang te rijden en zodra je opstijgt zit je direct boven bekend gebied. Dat is pas bijzonder!

Na een persoonlijke briefing wordt je buiten opgevangen door onze groundcrew. De helikopter komt er al aan en zet de landing in! Enkele ogenblikken later stijgt de helikopter op, ditmaal ben je de passagier. Een prachtig uitzicht biedt een uniek beeld van de omgeving. Langzaam herken je je eigen woonomgeving. De grote wegen, rivieren, kerken, stadsparken, de voetbalclub, je eigen huis!

De helikopter vertrekt het gehele jaar vanaf vaste data vanaf een aantal locaties door heel Nederland. Er is dus vast wel een opstapplaats bij jou in de buurt!

Praktische informatie

  • Locatie: vaste opstapplaatsen zijn:
    Breda, Dordrecht, Roosendaal, Zoetermeer, Den Haag/Delft, Hoek van Holland, Leiden, Lisse/Noordwijk, t’Gooi, Purmerend/Volendam, Almere, Amsterdam, Zaandam, Arnhem, Doetinchem, Nijmegen, Barneveld, Oss, Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch, Hengelo, Enschede, Almelo, Rijssen, Apeldoorn.
  • Duur: 15 minuten
  • De vluchten worden uitgevoerd met een Airbus/Eurocopter EC120b, Robinson R44 of vergelijkbaar
  • Na aanschaf van je ticket wordt er nog een afspraak gemaakt voor de exacte datum. Niet elke locatie is elke datum te boeken.
  • Al onze vliegers zijn ervaren beroepspiloten
  • De vluchtduur van dit product is ca. 15 minuten. In deze 15 minuten is het uiteraard niet altijd mogelijk om over elke plek te vliegen. Het werkelijk over je eigen huis vliegen is afhankelijk van de afstand van je woonplaats tot de opstapplaats en of dit mogelijk is binnen de 15 minuten. We kunnen dit dus niet altijd garanderen.

Algemene voorwaarden

Delen via Social Media:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Locatie naar keuze

Deze belevenis kan je boeken op een locatie naar keuze.

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?