Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Koninklijk vliegen

Een belevenis van Rob

Wat ga je beleven?

 

Op zoek naar een adembenemend en spectaculair uitje voor jullie relaties of personeel? Willen jullie net als koningin Maxima en prinses Beatrix ook eens met Koninklijke roofvogels vliegen? Zoek dan niet verder want dat kan tijdens de workshop Koninklijk Vliegen.

Jullie komen oog in oog met roofvogels en uilen. En natuurlijk gaan jullie zelf met de verschillende vogels naar de hand vliegen zoals te zien is in het filmpje.

Je ervaart de intense emotie van het valkenier zijn.

 

 

Praktische informatie

De locatie van uw bedrijfsdag bepaal je zelf.

Belevenis video

Delen via Social Media:

Rob

Begin jaren negentig ben ik gestart met de valkerij. Ik kom van oorsprong uit de paardenwereld en ook wildbeheer is mij met de paplepel ingegoten. In 2000 wilde ik van mijn hobby mijn beroep maken. Door een ongeval kort daarna brak ik mijn rug met als gevolg een dwarslaesie. Na een onderbreking van bijna 3 jaar revalidatie en herstel ben ik in 2003 dan toch gestart en al snel groeide het uit tot een valkerijbedrijf met meerdere disciplines. Inmiddels zijn er een elftal ervaren, gediplomeerde, beroepsvalkeniers uit Nederland en België inzetbaar en word ik bijgestaan door slipjacht de Midland Hunt, diverse jachthoornblazers groepen en een actiefotograaf.

Meer belevenissen van Rob

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Locatie niet gevonden

De locatie van deze belevenis is niet beschikbaar.

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?