Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Off-road quad & jeep belevenis

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Geniet van een dag vol adrenaline met deze combinatiebeleving in Valburg! Je gaat twee keer het uitdagende outdoorterrein op, met zowel een zware 4×4 Land Rover Defender, als een stoere Yamaha quad van 125 of 350 cc. Het parcours bevat steile hellingen, schuine bochten, veel heuvels en natuurlijk waterplassen voor een spectaculaire rit. Onder begeleiding van een ervaren instructeur ligt de nadruk vooral op de praktijkervaring, dus zal je zoveel mogelijk zelf achter het stuur zitten.  Zowel voor beginners als gevorderden is het gegarandeerd een uitdagende beleving!

Voor aanvang van de activiteiten word je ontvangen met een welkomstdrankje en is er de mogelijkheid tot omkleden in het facilitair centrum. Hier zijn ook kluisjes waar je waardevolle spullen veilig kan opbergen. Terwijl de ene helft van de groep met de Land Rover over het parcours rijdt, stapt de andere helft van de groep op een quad. Na twee uur wordt er gewisseld, en tijdens de break kun je even bijkomen met een frisdrankje en een candybar, zodat je vol energie aan het tweede deel van het programma kunt beginnen. Na het programma is er de mogelijkheid om een warme douche te nemen en zo fris naar huis te gaan of te beginnen aan de borrel en diner (optioneel bij te boeken)! Om deel te nemen aan dit uitdagende en stoere off road programma heb je uiteraard wel een (auto)rijbewijs nodig.

Praktische informatie

  • Locatie: Valburg, Gelderland.
  • Duur: na ontvangst zul je 2 x 2 uur aan het programma deelnemen, met een korte pauze tussenin.
  • Personen: dit arrangement kan worden geboekt vanaf 8 tot maximaal 40 personen. Data en tijden zijn op basis van beschikbaarheid, daarvoor kun je contact opnemen met de aanbieder. Het is mogelijk om de beleving uit te breiden met bijvoorbeeld een lunch of diner.
  • Minimumleeftijd is 18 jaar. Deelname is op eigen risico, je tekent hiervoor op de dag van het evenement een deelnameverklaring. Bij deelname aan het terreinrijden moet je in bezit zijn van een geldig (auto)rijbewijs.
  • Afhankelijk van het aantal personen wordt de organisatievorm en het aantal Land Rovers en Quads bepaald, maar de volgende indeling wordt zeer waarschijnlijk toegepast:
  • Land Rover Defender: 2 uur off road terrein rijden, maximaal 4 tot 6 deelnemers per auto, inclusief 1 instructeur.
  • Quad Sport Experience met Yamaha Quads: 2 uur off road terrein met 4 deelnemers en 1 instructeur per quad, op een Yamaha Grizzly’s 125cc of Yamaha Wolverine 350cc. Inclusief helm en overall.

Algemene voorwaarden

Delen via Social Media:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Valburg

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?