Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Off-road quadrijden

Een belevenis van Joost

Wat ga je beleven?

Tijdens de Quad Sport Experience begin je met een uitgebreide instructie en training. Deze ultieme belevenis wordt georganiseerd met de 125cc en 350cc quads. Het 2 uur durende programma is sportief, uitdagend en zelfs voor de ervaren rijder een hele ervaring. Na de instructie begint de uitdaging bestaande uit drie onderdelen. Training en speed met de 125cc quad op de zandbaan, trial behendigheidsparcours met 350cc quad en de safaritocht over het Land Rover parcours met heuvels, kuilen en plassen water. Alleen een geoefende rijder mag de laatst genoemde doen, dus laat bij de trial zien dat je goed hebt opgelet!

Een quad is een motorvoertuig met vier wielen dat uitstekend is voor ontoegankelijk terrein. De dag start op de wat minder krachtige 125cc quad, waarna je met wat ervaring doorgaat op de 350cc quad. Leuk voor vrijgezellenfeesten of als uitstapje met vrienden.

Praktische informatie

  • Locatie: Valburg, Gelderland.
  • Duur: 2 uur.
  • Personen: 5 tot en met 25 (minimumleeftijd 16 jaar).
  • Deelname is op eigen risico, je tekent hiervoor op de dag van het evenement een deelnameverklaring. Minderjarigen hebben toestemming nodig van een ouder/voogd.
  • Inclusief overall, helm, luxe douches en kleedruimte.

Algemene voorwaarden

Delen via Social Media:

Joost

"Ik word blij van andere mensen blij maken, daarmee creëer ik in feite mijn eigen geluk".
Joost is gespecialiseerd in avontuurlijke activiteiten. "Grote evenementen zijn natuurlijk fantastisch; daar werk je met een heel team naar toe en aan het einde van de dag zit je elkaar met een tevreden grijns aan te kijken. Maar kleine evenementen zijn misschien nog wel leuker. Een van die mooie memorabele momenten vond plaats tijdens een off road nachtrit: in Midden-Frankrijk kwamen we in de regen vast te staan in de blubber, in een Land Rover met drie dampende deelnemers. En dan moet je nog drie uur – geweldig! De afwisseling tussen groot en klein is mooi, daar krijg ik energie van". "Als ik de blije en tevreden gezichten zie van de deelnemers aan onze activiteiten dan inspireert mij dat elke keer weer. We werken om andere mensen gelukkig te maken. Daarmee creëren we in feite ons eigen geluk."

Meer belevenissen van Joost

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Valburg

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?