Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Powerboat racen

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Ben je niet bang voor wat golven op open zee? De wind door je haren en de adrenaline door je lijf? Dan is deze rib powerboat rally run op de Noordzee iets voor jou!

We heten je welkom in de tweede binnenhaven van Scheveningen, waarna we je een uitgebreide briefing geven over het komende uur op zee. Nadat je een reddingsvest hebt aangetrokken en op de rib powerboat bent gestapt verlaten wij in een rustig tempo de Scheveningse haven. Nu is het nog rustig, maar al snel maak je mee hoe een echte race op zee voelt. Op het moment dat we op open zee zijn, gaat het gas van de rib open en kan het spektakel van het powerboat varen beginnen!

Nadat je lekker bent uitgewaaid en de adrenaline door je lijf hebt voelen gieren, komen wij na een half uur weer terug in de haven en word je afgezet op de steiger waarvan we zijn vertrokken. Je bent nu niet alleen een geweldige ervaring rijker, maar je hebt zeker ook een stoer verhaal te vertellen op de volgende verjaardag! Dit was niet zomaar een tochtje met een speedboat, maar een echte adrenalinekickbelevenis!

 

Praktische informatie

  • Locatie: Scheveningen, Zuid-Holland.
  • Duur: 1 uur (30 minuten briefing en daarna 30 minuten, of langer, Powerboat varen).
  • Personen: 5 tot en met 13 personen.
  • Trek warme kleding aan, op zee kan de wind koud zijn! Als service kan er ook zeilkleding bij ons worden gehuurd.

Belevenis video

Delen via Social Media:

2 beoordelingen voor Powerboat racen

  1. Sydney Swart

    Wij hebben de powerboat geboekt voor een vrijgezellen dag waarbij de vrijgezel afscheid neemt van Scheveningen omdat hij verhuist naar Breda. Je weet niet wat je te wachten staat als je de stoere en ruig uitziende boot de oude binnenhaven ziet invaren. Wij (de vriendengroep van het vrijgezellenfeest) zijn heel wat gewend maar de trip met volle snelheid over de Noordzee, in de branding van Scheveningen is werkelijk waar niet in één zin te beschrijven. Voor wie op zoek is naar een “onwerkelijke” ervaring, een adrenealine feest die de rest van je dag blijft doorstromen door je lichaam, je na 4 uur nog steeds kippevel hebt? Dan MOET je deze belevenis doen. Los van super hard varen over de Noordzee is de kapitein van de powerboat een zeer ervaren schipper. Hierdoor voel je uiterst veilig en kan je zeker zijn van een ontspannen trip op zee waarvan je kan genieten! Mijn complimenten voor de kaptein die de golfen de baas is! SUPER!!! 250 PK’s die onder je benen je naar de horizon scheuren! voor mijn gevoel al een verslavende aktiviteit! groet, Sidney

  2. Annelies en Wil

    Nog nat achter de oren van een ongelooflijke adrenaline kick. De regen was alleen maar extra spectaculair! Het was top! We gaan zeker nog een keer met je mee!!!!! Want als je dit eenmaal hebt gedaan, wil je nooit meer naar de Efteling :)!!! Bedankt voor alle moeite om mijn verjaardag speciaal te maken. Groet, Annelies en Wil

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Scheveningen

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?