Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Rijden in een Audi R8

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Rijden in een échte supercar, wie droomt daar nou niet van? De Audi R8 gromt lekker en reageert sportief, met meer dan 400 pk is deze auto terecht een droomwagen.

Bij aankomst krijg je de mogelijkheid om foto’s te maken en om meer over de auto te weet te komen. Vervolgens krijg je instructies over de besturing van de auto en ga je samen met een instructeur de openbare weg op.

Onderweg ervaar je goed de achtcilindermotor en door de unieke matzwarte kleur blijf je zeker niet onopgemerkt. Je krijgt de mogelijkheid om 20, 40 of 60 minuten in Almere, Amsterdam of Amersfoort te rijden. Wij kunnen je wel alvast vertellen dat 20 minuten rijden in de Audi R8 erg snel voorbij gaan!

Praktische informatie

 • Locatie verschilt per rijdag. De mogelijkheden zijn in:
  – In Amsterdam
  – In Apeldoorn
  – In Arnhem
  – In Breda
  – In Eindhoven
  – In Heerenveen
  – In Hilversum
  – In Rotterdam
  – In Zwolle

  Voor beschikbare dagen en tijden neem contact met ons op

 • Duur:
  – 30 minuten
 • Minimaal 18 jaar
 • In het bezit van een geldig B rijbewijs. (Indien je niet in het bezit bent van een B rijbewijs dan kan je op de passagiersstoel plaatsnemen en meerijden)
 • Bij gladheid en sneeuwverwachting kan het mogelijk zijn dat de afspraak wordt omgeboekt i.v.m. de veiligheid van de bijrijder en instructeur.

Algemene voorwaarden

Delen via Social Media:

3 beoordelingen voor Rijden in een Audi R8

 1. Peter

  Gisteren is voor mij toch een kleine droom in vervulling gegaan… Dankzij mijn vriendin en haar geweldig uitgekozen cadeau mocht ik gisteren lekker een “ritje” maken in mijn andere liefde, de Audi R8.

 2. Dominique

  Vandaag om 2 uur mijn vriend verrast met een rit in de audi R8. Hij heeft er een half uur in gereden en vond het te gek! Zelf heb ik er ook nog even in mogen rijden. Het was een erg leuke ervaring!! Ze hebben alles goed geregeld en leggen alles goed uit. Echt de moeite waard om het een keer te doen! Dit kunnen we weer van ons lijstje afstrepen. Bedankt jongens voor de leuke rit!

 3. Moniek

  Wat een supergave ervaring! Aanrader!

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Locatie naar keuze

Deze belevenis kan je boeken op een locatie naar keuze.

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?