Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Sambo Clinic

Een belevenis van Steef

Wat ga je beleven?

‘Je wordt ingewijd in de geheimen van de nekklemmen, verwurgingen, arm- en beenklemmen en controletechnieken’.

Word je eigen bodyguard!

Een 2 uur durende clinic in de sportschool Pancration te Amsterdam-Noord van worstel legende Chris Dolman 11e dan grootmeester Sambo. De clinic wordt gegeven door Steef Boomgaard 4e dan Sambo, en al sinds 1985 leerling van Chris Dolman. Na een korte uitleg wat het Sambo inhoudt, wordt de dojo betreden waar er verschillende technieken worden voorgedaan waarna men het kan oefenen met elkaar.

De bedoeling is om je iets meer weerbaar te maken in het dagelijkse leven, en te laten zien dat je met eenvoudige technieken de helpende hand kan geven indien nodig. Word je eigen bodyguard! Dit is de meest complete vechtsport die er bestaat. De sportschool Pancration beschikt over alle benodigde faciliteiten, en heeft het fightright keurmerk.

Na de clinic is er gelegenheid tot douchen, en daarna staat er een lekker broodje en een sportdrankje klaar, en kan je nog even met elkaar napraten over deze ervaring.

Praktische informatie

  • Locatie: Amsterdam, Noord-Holland.
  • Duur: 2 uur.
  • Personen: 10 tot en met 25.
  • Sportbroek, t-shirt en handdoek graag meenemen.
  • Op zaterdag of zondag in overleg.

Belevenis video

Delen via Social Media:

Steef

Steef is een geboren en getogen Amsterdammer. Hij is in het dagelijkse leven topschilder van Amsterdamse grachtenpanden en bijvoorbeeld het Rijksmuseum. Daarbij schildert hij alleen met Sikkens verf (“want dat doe ik al mijn hele leven en ik werk alleen met de beste spullen”) en als hij een opdracht heeft afgerond dan brengt hij de opdrachtgever altijd een zelfgebakken verse appeltaart. Diezelfde passie voor zijn werk heeft hij ook in de sambo worstelsport. Al meer dan 30 jaar traint hij en geeft hij les aan groepen. “Als je me diep in mijn hart kijkt dan zou ik het liefst alleen maar clinics willen geven in deze prachtige sport”. Die passie ga je ook, gelardeerd met een portie Amsterdamse bluf, ervaren tijdens zijn clinics!

Meer belevenissen van Steef

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Amsterdam-Noord

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?