Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Strandzeilen en vliegeren

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Ben jij helemaal weg van zeilen? Hou jij van snelle voertuigen? Hou jij van de wind in je haren en de zon op je huid? Dan is dit dé belevenis voor jou. Ook ideaal als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Een energieke middag met 1 uur blokart basic en 1 uur powerkiten. Onder begeleiding van ervaren instructeurs leer je de beginselen van de sport waardoor je binnen no-time over het strand racet. Dit kan zowel in een individuele als een tandem blokart. Na afloop beheerst iedereen het blokarten en moet je geheid onder de douche stappen om het zand uit je haren te wassen.

Een blokart is een licht wagentje met in het midden een mast met daaraan een zeil. Door de stand van het zeil aan te passen kan je de snelheid en richting van het wagentje aanpassen.  Powerkiten is het vliegeren met een grote vlieger. Een ervaren kite-instructeur legt uit hoe je de vlieger kan besturen er ervoor zorgt dat je zelf met beide benen op de grond blijft.

Praktische informatie

  • Locatie: Wijk aan Zee.
  • Duur: 2 uur.
  • Gratis parkeergelegenheid.
  • Verzekeringen (Ongevallen- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering).
  • VEBON en TUV gecertificeerde organisatie en activiteiten.
  • Alternatieve programma’s bij minder goed weer.

Algemene voorwaarden

Delen via Social Media:

1 beoordeling voor Strandzeilen en vliegeren

  1. Roelie101

    Heerlijke dag gehad met mijn vriendinnen! Het blokarten was echt een fantastische ervaring! Wij zijn daarnaast ook nog wezen skyten (vliegeren) en volleyballen. Het personeel was vriendelijk en enthousiast en ook het eten was erg goed. Echt een aanrader voor een vrijgezellenfeestje. Tip: neem handschoenen mee voor een betere grip op het touw van de blokart. Roelie101 op Tripadvisor

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Wijk aan Zee

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?