Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Stuntman voor een dag

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Welke workshop uit het programma STUNTMAN(M/V) voor een dag kies jij?

Tsja, dat is een lastige vraag… zoek je een spannende stunt workshop of een meer creatieve? We hebben gelukkig bij ons programma een zestal workshops voor je klaar staan waaruit je kunt kiezen.

Wat denk je van de workshop Carhit. Bij de carhit leren we je eerst een van de basis technieken die stuntmensen gebruiken om zoiets netje op beeld te krijgen. Maar ja, een stuntman traint veel en vaak en oefent de stunts als deze vele 100 keren. Dus nu kunnen wij wel zeggen dat het allemaal niet zo gevaarlijk is en ontzettend leuk maar hoe denken onze eerder deelnemers over deze workshop…

Tijdens de workshop filmgevecht leer je hoe je een goede knokpartij op beeld moet zetten. Klappen, trappen, knietjes, ellebogenwerk en haren trekken kortom, drama en ellende op beeld. Maar die schoppen en trappen en zo… Hoe zet je die nu goed en overtuigend op beeld..? Wij gaan het je leren en geven je daarbij een hoop ‘In-Side’ information over camera opstellingen en dergelijke.

Of de workshop Hoogteval. Daarover zijn de meningen verdeeld :-). Het is niet zo heel erg hoog maar het blijft onnatuurlijk om van een meter of 5 naar beneden te donderen. Moeilijk? Nou nee eigenlijk niet. Je stapt uit het bakje van de vorkheftruck, concentreert je en laat je met een bepaalde techniek achterovervallen. Maar we weten uit ervaring dat een aantal mensen last heeft van hoogtevrees. Wanneer je hier geen last van hebt is het wel geweldig. Je leert twee basistechnieken, de backwardfall en de face-off. En hierna ga je toch echt zelf aan de slag.

Workshop Ratchetstun. Een ratchetstunt voer je uit op een set als je op camera de indruk wilt wekken dat je lichaam door een enorme kracht wordt geraakt. Wijzelf voeren de stunt uit met een pneumatisch systeem. Onze gasten doen de Ratchetstunt op handkracht. Je krijgt voor deze actie een speciaal pak aan, een zgn ‘Jerksuit’. Daaraan wordt een staalkabel vast gemaakt en op het moment van impact geven de collega’s een enorme ruk aan de kabel waardoor je meters naar achter of voor vliegt. Of van links naar rechts of… Nou ja, we laten de creatieve invulling graag aan jullie over …. Ontzettend gaaf om te doen en we draaien natuurlijk in onze greenscreen studio!

Dus keuze alom.

Praktische informatie

Delen via Social Media:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Almere, Nederland

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?