Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Coaching met hulp van paarden

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Tijdens deze workshop krijg je gelegenheid naar jezelf te kijken door de ogen van het paard. Samen met het paard als co-coach onderzoeken we jouw thema. Waar dat precies over gaat, ontvouwt zich vanzelf. De sessie helpt je je blik te verruimen om – waar nodig –  een nieuwe beweging op gang te brengen. Misschien ontdek je wel iets wat je eerder niet voor mogelijk hield.

Coaching met het paard als co-coach is een ervaringsgerichte, zeer effectieve werkvorm waarin het vooral de beleving is die telt. Juist dan zal het beklijven. Paarden voelen haarfijn aan wie je van nature bent en hoe het met je is gesteld. Waar nodig houden ze je een spiegel voor, bijvoorbeeld wanneer je niet duidelijk bent of je ‘anders’ voordoet dan je bent. Je word je bewust van hoe je over komt op anderen, wat het effect daarvan is en voor welke uitdaging je misschien staat. En dáár kan jij je voordeel mee doen. Paarden zijn echt goed voor ons! Churchill was deze ervaring al rijker, getuige zijn treffende citaat “There’s something about the outside of a horse that is good for the inside of a man.” Nu jij nog!

Wij hopen je te ontmoeten op een van onze workshops. We ontvangen je op unieke locaties in het groen die rust, ruimte en gastvrijheid ademen. Zo plezierig mag het zijn!

Er zijn verschillende opties:

1) 1-op-1 coaching, sessie van ca. 1,5 uur, locatie Tienhoven (buiten). Kosten p.p. € 97,50.

2) Maatwerk ontvangst voor jouw unieke gezelschap. Denk aan het team waarin je opereert, de personeelsvereniging of jouw vriendenclub. Op basis van op groepsinschrijving, waarbij programma, invulling en locatie (binnen) worden afgestemd op het gezelschap. Kosten: op aanvraag.

Ervaring met paarden is niet nodig om deel te nemen.

Praktische informatie

  • Locaties: 1-op-1 sessies vinden plaats in Tienhoven (Utrecht) en vanaf april ook in Loosdrecht en in de wintermaanden weer veel in Nederhorst den Berg.
  • Maatwerkontvangsten kunnen op verschillende locatie elders in het land georganiseerd worden.
  • Duur: 1-op-1 sessies 1,5 uur, workshops 1 dagdeel, maatwerkontvangsten 1 of 2 dagdelen.
  • Personen: 1 tot en met 6.
  • Er wordt niet op de paarden gereden, ervaring met paarden is niet nodig.
  • Deelname is op eigen risico.

Delen via Social Media:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Locatie naar keuze

Deze belevenis kan je boeken op een locatie naar keuze.

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?