Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

De taal van je hart

Een belevenis van Daniëlle

Wat ga je beleven?

“Als je kunt leven vanuit je hart, dan ben je verbonden met je kern”. Dat is het motto tijdens deze belevenis. Om 11 uur is er koffie en thee met iets lekkers en maken we kort kennis met elkaar. In een inspirerende en rustgevende omgeving mag je daarna op speelse wijze uitdrukking geven aan iets van jou dat zichtbaar mag worden. Door eerst tot rust te komen, aan de hand van ontspanningsoefeningen en een geleide visualisatie/meditatie, kom je dichter bij je gevoel en laat je al snel je hart spreken i.p.v. je hoofd. We maken daarbij gebruik van rustgevende muziek die je in je hart kan raken.

Met verf, krijt, ecoline, klei, potloden, verhalen, gedichten, dans, muziek en stemgebruik ga je aan de slag en maakt elke deelnemer een Collage van de Taal van zijn of haar Hart. Een kunstwerk dat richting geeft aan jouw verlangen en een rol mag spelen in jouw dagelijks leven. Je kunt het thuis ophangen en je er elke dag mee verbinden. Als een reminder van hoe jij het pad van de liefde wilt volgen.

Je hoeft geen kunstzinnige ervaring te hebben! Aan de hand van wat er gemaakt is delen we in de groep onze inzichten, zonder oordeel.

Praktische informatie

  • Locatie: Ommeren, Gelderland.
  • Duur: 6 uur, van 11.00 tot 17.00 uur.
  • Personen: 1 tot en met 6.
  • Deze belevenis is inclusief koffie/thee en iets lekkers en een uitgebreide lunch.

Algemene voorwaarden

Delen via Social Media:

Daniëlle

"Het is mijn drijfveer om jong en oud te verbinden met hun eigen, soms verborgen, creativiteit!"
Daniëlle schildert al vanaf haar 7e. Ze kreeg een schildersezel van haar ouders en haar vader werd haar inspiratie. Hij had een paar jaar op de Rijksacademie gezeten en schildert ook. Van hem leerde ze haar gevoel voor kleur en het zien van de schoonheid van de natuur en de kunst. Ze werd van jongs af aan meegenomen naar het Rijksmuseum, het Stedelijk, het Louvre, Centre Pompidou et cetera. Haar liefde voor de schilderkunst was geboren. Sinds 2005 is ze zelf actief als professioneel kunstenaar. Daniëlle houdt ervan om jong en oud te verbinden met hun eigen, soms verborgen, creativiteit. Daniëlle: "Vrij werk maak ik vanuit mijn gevoel, fantasie en beleving. Intuïtief schilderen is helemaal ‘mijn ding’. Inspiratie krijg ik van echt contact met mensen, het mogen stilstaan bij mezelf en door de natuur om me heen. De stilte zet mij vervolgens weer in beweging. Kleur is mijn passie. Ik doe niets liever dan van alles op schildersdoek uit te proberen en ik geloof dat mijn kleurgebruik ook wel mijn kracht is. Het schilderij ontstaat tijdens dit zoekproces. De kunst is om dan vooral niet te veel te gaan nadenken over compositie en 'wat wil ik met dit schilderij vertellen'. De kunst is om juist nog dieper in het creatieproces te duiken; om alles wat zou moeten los te laten. Dan ontstaan mijn mooiste werken." "Ik werk met acrylverf en mixed media (mediums, krijt, collagetechniek). Mijn werk kenmerkt zich door de vele lagen verf over elkaar, verdikkingen door paletmessen, maar ook verweerde stukken door het schuren. Ik probeer van alles uit en ben dan ook autodidact. Al heb ik wel diverse schildercursussen gedaan sinds mijn zevende. Ik schilder dus eigenlijk al mijn hele leven. De laatste 4 jaar probeer ik echt vanuit bepaalde thema's te werken en zo meer samenhang te creëren."

Meer belevenissen van Daniëlle

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Ommeren

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?