Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

De taal van je hart

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

“Als je kunt leven vanuit je hart, dan ben je verbonden met je kern”. Dat is het motto tijdens deze belevenis. Om 11 uur is er koffie en thee met iets lekkers en maken we kort kennis met elkaar. In een inspirerende en rustgevende omgeving mag je daarna op speelse wijze uitdrukking geven aan iets van jou dat zichtbaar mag worden. Door eerst tot rust te komen, aan de hand van ontspanningsoefeningen en een geleide visualisatie/meditatie, kom je dichter bij je gevoel en laat je al snel je hart spreken i.p.v. je hoofd. We maken daarbij gebruik van rustgevende muziek die je in je hart kan raken.

Met verf, krijt, ecoline, klei, potloden, verhalen, gedichten, dans, muziek en stemgebruik ga je aan de slag en maakt elke deelnemer een Collage van de Taal van zijn of haar Hart. Een kunstwerk dat richting geeft aan jouw verlangen en een rol mag spelen in jouw dagelijks leven. Je kunt het thuis ophangen en je er elke dag mee verbinden. Als een reminder van hoe jij het pad van de liefde wilt volgen.

Je hoeft geen kunstzinnige ervaring te hebben! Aan de hand van wat er gemaakt is delen we in de groep onze inzichten, zonder oordeel.

Praktische informatie

  • Locatie: Ommeren, Gelderland.
  • Duur: 6 uur, van 11.00 tot 17.00 uur.
  • Personen: 1 tot en met 6.
  • Deze belevenis is inclusief koffie/thee en iets lekkers en een uitgebreide lunch.

Algemene voorwaarden

Delen via Social Media:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Ommeren

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?