Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Feng Shui in eigen huis

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Bij deze belevenis komt Nina Elshof bij jou thuis langs voor persoonlijke Feng Shui consult. Samen loop je door je huis en kijken welke aanpassingen kunnen zorgen voor een betere balans. Denk bijvoorbeeld aan de invloed van een rommelige kast op je concentratieniveau. Met Feng Shui zorg je ervoor dat je een goede balans vindt in de indeling van je woning en creëer je hiermee rust in je hoofd. 

Eigenlijk kan je je huis zien als de belangrijkste plek van je leven. Daarom is het belangrijk dat je je er ook goed moet voelen. Met deze belevenis maak je van je woning een plek van balans waar je je rust kunt vinden.

Heb je behoefte aan iemand die even met je meekijkt en -denkt als je voor belangrijke veranderingen in je huis staat? Of loop je al een tijdje te worstelen met een woonprobleem waar je maar niet de juiste oplossing voor weet te vinden? Dan biedt de woonpowerboost uitkomst. In een korte sessie van 1,5 uur wordt je huis onder de Feng Shui loep genomen en krijg je heel praktische, handige, inspirerende tips en eye-openers aangereikt om je woonbeleving een boost te geven. Ook voor dat lastige en prangende probleem wordt een oplossing gevonden. Kort en bondig; voor als je nog niet toe bent aan een volledig uitgebreid Feng Shui consult.

Praktische informatie

  • Locatie: bij jou thuis.
  • Duur: 2 uur.
  • Bij deze belevenis kan je kiezen tussen:
    • power-boost consult;
    • eengezinswoning, max. 3 slaapkamers;
    • grote woning consult, max. 12 kamers in totaal .

Delen via Social Media:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Locatie niet gevonden

De locatie van deze belevenis is niet beschikbaar.

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?