Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Feng Shui Workshop

Een belevenis van Nina, Feng Shui

Wat ga je beleven?

Tijdens deze belevenis duik je in de wereld van Feng Shui. Leer hoe de omgeving je geluk beïnvloedt. Moet er nu een rode of een blauwe bank komen? Welke slaapkamer is geschikt voor je kind? Wat zegt het dat het altijd lastig is om de keuken of de woonkamer opgeruimd te houden? Zomaar wat woon-vragen waar je misschien mee worstelt en maar geen antwoord op vindt. Feng Shui biedt uitkomst!

Hoe krijg je een andere kijk op wonen en op de woonproblemen waar je tegenaan loopt? Maak kennis met Feng Shui en de ongekende mogelijkheden die het te bieden heeft om je woonproblemen te transformeren in fijne oplossingen en leer meteen de onderliggende boodschap te herkennen. Voor de workshop neem je foto’s en de plattegrond van je huis mee. Daar gaan we mee aan de slag. Aan het eind van de dag heb je niet alleen oplossingen voor je woonproblemen verzameld, maar ook inzicht gekregen in hoe Feng Shui werkt zodat je deze woon-issues in de toekomst kunt voorkomen.

Praktische informatie

  • Locatie: Zutphen (Gelderland) of bij je thuis.
  • Duur: 6 uur, inclusief lunchpauze.
  • Personen: 4 tot en met 35.
  • Neem een plattegrond van je huis en foto’s van je interieur mee.

Delen via Social Media:

Nina, Feng Shui

Nina Elshof is afgestudeerd als binnenhuisadviseur. In 1995 heeft zij haar bedrijf Nina Elshof Feng Shui opgericht en is sindsdien werkzaam als Feng Shui meester, docent en auteur. Daarnaast is zij grondlegster van de Feng Shui Academie; de eerste, erkende Feng Shui opleiding van Nederland. Nina heeft in haar werkzame leven vele aspecten van het wonen onderzocht. Als beleidsmedewerker bij een biologisch bouwbedrijf heeft zij onder meer een afgeschermde elektriciteitskabel ontwikkeld. Daarnaast heeft zij de geomantische ontstaansgeschiedenis van Den Haag onderzocht. De invloed van de omgeving op het wonen en op het welbevinden van de mens heeft altijd haar speciale aandacht gehad. Inmiddels heeft zij zich gespecialiseerd in het begeleiden van diverse projecten waarin zorg en aandacht voor de mens centraal staat. Zij maakt daarbij gebruik van Feng Shui, Nine Star Ki (Chinese astrologie), haar praktische achtergrond als binnenhuisadviseur en haar inmiddels jarenlange ervaring in het begeleiden van ver- en nieuwbouw processen, vaak in samenwerking met (interieur)-architecten.

Meer belevenissen van Nina, Feng Shui

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Zutphen

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?