Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Coachingsessie Innerlijke Beeldvorming

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Versterk je natuurlijk creatievermogen

Het doel van Innerlijke Beeldvorming is je natuurlijk creatievermogen te versterken. Je wordt uitgenodigd jezelf en je omgeving vanuit compassie waar te nemen en contact te maken met je innerlijk weten. Belemmerende gedachten, gevoelens en overtuigingen komen in een ander licht te staan, waardoor ze kunnen transformeren. De innerlijke beelden geven je rust en helderheid. Met de aangereikte inzichten kun je direct aan de slag om ze vanuit eigen autoriteit te integreren in je dagelijks leven. Daarmee ontstaat meer ruimte om jouw natuurlijk en uniek creatievermogen vrij in te zetten.

Net als beeldhouwen in steen kan ook iedereen innerlijke beelden vormen. Het is een creatief en diepgaand proces, waarbij Marjolein voor bedding zorgt. Mocht het even niet lukken iets gewaar te zijn, dan helpt Marjolein je zachtjes weer op weg door haar afstemming op jouw proces. Veelal is één sessie voldoende om met de innerlijke beelden die je hebt waargenomen, zelf aan de slag te gaan. Jij bepaalt of en wanneer het tijd is voor een eventueel volgende stap, en aan welke vorm van begeleiding je dan behoefte hebt.

Een sessie Innerlijke Beeldvorming kan worden verdiept door deze te combineren met een cursus of (individuele) workshop Intuïtief Beeldhouwen. Het creatieve proces ondersteunt het voelen en helen met het beeld als herinnering om je in het dagelijks leven te bemoedigen.

Een coaching sessie Innerlijke Beeldvorming duurt 2 uur en de bijdrage daarvoor is 160 euro (incl. BTW) voor particulieren.

Je bent van harte welkom!

“Niemand kan je iets onthullen dat niet reeds sluimert in de dageraad van je kennis.” – Kahlil Gibran

Praktische informatie

  • Locatie: Mijdrecht, Utrecht.
  • Duur: 2 uur inclusief voor- en nagesprek met koffie/thee.

Delen via Social Media:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Mijdrecht

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?