Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Coachingsessie Innerlijke Beeldvorming

Een belevenis van Marjolein

Wat ga je beleven?

Versterk je natuurlijk creatievermogen

Het doel van Innerlijke Beeldvorming is je natuurlijk creatievermogen te versterken. Je wordt uitgenodigd jezelf en je omgeving vanuit compassie waar te nemen en contact te maken met je innerlijk weten. Belemmerende gedachten, gevoelens en overtuigingen komen in een ander licht te staan, waardoor ze kunnen transformeren. De innerlijke beelden geven je rust en helderheid. Met de aangereikte inzichten kun je direct aan de slag om ze vanuit eigen autoriteit te integreren in je dagelijks leven. Daarmee ontstaat meer ruimte om jouw natuurlijk en uniek creatievermogen vrij in te zetten.

Net als beeldhouwen in steen kan ook iedereen innerlijke beelden vormen. Het is een creatief en diepgaand proces, waarbij Marjolein voor bedding zorgt. Mocht het even niet lukken iets gewaar te zijn, dan helpt Marjolein je zachtjes weer op weg door haar afstemming op jouw proces. Veelal is één sessie voldoende om met de innerlijke beelden die je hebt waargenomen, zelf aan de slag te gaan. Jij bepaalt of en wanneer het tijd is voor een eventueel volgende stap, en aan welke vorm van begeleiding je dan behoefte hebt.

Een sessie Innerlijke Beeldvorming kan worden verdiept door deze te combineren met een cursus of (individuele) workshop Intuïtief Beeldhouwen. Het creatieve proces ondersteunt het voelen en helen met het beeld als herinnering om je in het dagelijks leven te bemoedigen.

Een coaching sessie Innerlijke Beeldvorming duurt 2 uur en de bijdrage daarvoor is 160 euro (incl. BTW) voor particulieren.

Je bent van harte welkom!

“Niemand kan je iets onthullen dat niet reeds sluimert in de dageraad van je kennis.” – Kahlil Gibran

Praktische informatie

  • Locatie: Mijdrecht, Utrecht.
  • Duur: 2 uur inclusief voor- en nagesprek met koffie/thee.

Delen via Social Media:

Marjolein

Marjolein (1966) volgde het BBA en internationale MBA-programma aan Nyenrode Business Universiteit, werkte 12 jaar in de ICT en werkte vervolgens enkele jaren in Werving en Selectie. In 2003 begon ze te beeldhouwen met steen en ervoer de krachtige metafoor van het beeldhouwproces voor persoonlijke ontwikkeling en processen binnen organisaties. Liefde en schoonheid: “Elk beeld geeft me inzicht, maakt me bewust en zorgt voor een innerlijk veranderingsproces. Het beeldhouwproces zelf, met aandacht doorlopen, speelt daarbij de hoofdrol. Het uiteindelijke beeld is een liefdevolle herinnering aan het proces. Liefde en schoonheid vormen voor mij steeds weer de basis, wat overigens niet betekent dat het proces niet pijnlijk of verdrietig kan zijn. Liefde staat voor mij voor vertrouwen, het is goed zoals het is, en verbondenheid. Schoonheid staat voor mij voor troost, voor het licht in onszelf.” Op avontuur gaan: “Op avontuur gaan betekent zelf initiatief en verantwoordelijkheid nemen, en vertrouwen op eigen keuzes. Kies je voor zekerheid, dan krijgt creativiteit geen ruimte en blijf je in je huidige denk– en gedragspatroon vastgeklonken zitten. Ga je op avontuur, dan ontstaat er ruimte om dingen te creëren die je nooit van tevoren had kunnen bedenken. Door de volledige aandacht op het proces groeit de verbinding met het uiteindelijk resultaat en dat tezamen geeft een voldaan gevoel.”

Meer belevenissen van Marjolein

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Mijdrecht

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?