Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Ontdekkingsreis naar jezelf

Een belevenis van Daniëlle

Wat ga je beleven?

De ontdekkingsreis naar binnen gaat over bij je eigen stilte komen en over in verbinding komen met je hart. Na de kennismaking leg ik uit wat we gaan doen en waarom. Vervolgens geef ik een ontspanningsoefening, meditatie en een visualisatie om helemaal bij jezelf te komen, in contact met je binnenwereld.

Ik gebruik daarbij rustgevende muziek. Vanuit die ontspanning ga je aan de slag met verf, klei, potloden en niet te vergeten … je handen. Zij voeren je mee. Zij laten zien wat in jou leeft. Je staat stil bij wat er is en geeft daar in vorm en kleur expressie aan. De creaties werken als spiegel van je ziel. Het hoeft niet mooi te worden wat je die dag maakt, het gaat om het proces van overgave. Durven spelen en ervaren. Zie de dag als een grote speeltuin waar je even helemaal jezelf mag zijn in een atelier vol inspiratie!

Tussendoor kun je genieten van een gezonde vegetarische homemade lunch en buiten wandelen in de heerlijke tuin. Aan het eind van de middag ronden we de workshop af door met elkaar te kijken naar de kunstwerken die zijn ontstaan en delen we de processen.

Praktische informatie

  • Locatie: Ommeren, Gelderland.
  • Duur: 6 uur, van 11.00 tot 17.00 uur.
  • Personen: 1 tot en met 8 personen. Minimaal 4 personen op een specifieke datum om het door te laten gaan.
  • Deze belevenis is inclusief koffie/thee met iets lekkers en een heerlijke lunch.
  • Er wordt tijdens deze belevenis samen naar de thema’s gekeken en alles wordt besproken in volledige vertrouwelijkheid.

Delen via Social Media:

Daniëlle

"Het is mijn drijfveer om jong en oud te verbinden met hun eigen, soms verborgen, creativiteit!"
Daniëlle schildert al vanaf haar 7e. Ze kreeg een schildersezel van haar ouders en haar vader werd haar inspiratie. Hij had een paar jaar op de Rijksacademie gezeten en schildert ook. Van hem leerde ze haar gevoel voor kleur en het zien van de schoonheid van de natuur en de kunst. Ze werd van jongs af aan meegenomen naar het Rijksmuseum, het Stedelijk, het Louvre, Centre Pompidou et cetera. Haar liefde voor de schilderkunst was geboren. Sinds 2005 is ze zelf actief als professioneel kunstenaar. Daniëlle houdt ervan om jong en oud te verbinden met hun eigen, soms verborgen, creativiteit. Daniëlle: "Vrij werk maak ik vanuit mijn gevoel, fantasie en beleving. Intuïtief schilderen is helemaal ‘mijn ding’. Inspiratie krijg ik van echt contact met mensen, het mogen stilstaan bij mezelf en door de natuur om me heen. De stilte zet mij vervolgens weer in beweging. Kleur is mijn passie. Ik doe niets liever dan van alles op schildersdoek uit te proberen en ik geloof dat mijn kleurgebruik ook wel mijn kracht is. Het schilderij ontstaat tijdens dit zoekproces. De kunst is om dan vooral niet te veel te gaan nadenken over compositie en 'wat wil ik met dit schilderij vertellen'. De kunst is om juist nog dieper in het creatieproces te duiken; om alles wat zou moeten los te laten. Dan ontstaan mijn mooiste werken." "Ik werk met acrylverf en mixed media (mediums, krijt, collagetechniek). Mijn werk kenmerkt zich door de vele lagen verf over elkaar, verdikkingen door paletmessen, maar ook verweerde stukken door het schuren. Ik probeer van alles uit en ben dan ook autodidact. Al heb ik wel diverse schildercursussen gedaan sinds mijn zevende. Ik schilder dus eigenlijk al mijn hele leven. De laatste 4 jaar probeer ik echt vanuit bepaalde thema's te werken en zo meer samenhang te creëren."

Meer belevenissen van Daniëlle

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Ommeren

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?