Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Ontdekkingsreis naar jezelf

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

De ontdekkingsreis naar binnen gaat over bij je eigen stilte komen en over in verbinding komen met je hart. Na de kennismaking leg ik uit wat we gaan doen en waarom. Vervolgens geef ik een ontspanningsoefening, meditatie en een visualisatie om helemaal bij jezelf te komen, in contact met je binnenwereld.

Ik gebruik daarbij rustgevende muziek. Vanuit die ontspanning ga je aan de slag met verf, klei, potloden en niet te vergeten … je handen. Zij voeren je mee. Zij laten zien wat in jou leeft. Je staat stil bij wat er is en geeft daar in vorm en kleur expressie aan. De creaties werken als spiegel van je ziel. Het hoeft niet mooi te worden wat je die dag maakt, het gaat om het proces van overgave. Durven spelen en ervaren. Zie de dag als een grote speeltuin waar je even helemaal jezelf mag zijn in een atelier vol inspiratie!

Tussendoor kun je genieten van een gezonde vegetarische homemade lunch en buiten wandelen in de heerlijke tuin. Aan het eind van de middag ronden we de workshop af door met elkaar te kijken naar de kunstwerken die zijn ontstaan en delen we de processen.

Praktische informatie

  • Locatie: Ommeren, Gelderland.
  • Duur: 6 uur, van 11.00 tot 17.00 uur.
  • Personen: 1 tot en met 8 personen. Minimaal 4 personen op een specifieke datum om het door te laten gaan.
  • Deze belevenis is inclusief koffie/thee met iets lekkers en een heerlijke lunch.
  • Er wordt tijdens deze belevenis samen naar de thema’s gekeken en alles wordt besproken in volledige vertrouwelijkheid.

Delen via Social Media:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Ommeren

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?