Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Ontmoet jezelf

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Wat straal jij uit? Wat zie jij als je in de spiegel kijkt? Jezelf of iemand ontmoeten is willen verbinden. Daarvoor zijn 3 factoren essentieel:

– Ken jezelf

– Kies jezelf

– Geef jezelf

Wil je daar invloed op hebben? Denk aan familierelaties, sollicitaties, netwerken, persoonlijk- en teamleiderschap en zelfbeeld ontwikkeling.

Kom ontdekken wat jij uitstraalt! Tijdens deze workshop ontmoet je jezelf door de spiegel van “de co-coach, het paard”. Tijdens deze sessie ontdek je hoe je ‘ontmoet’, hoe je overkomt, hoe je jezelf ziet en hoe de ander jou ziet! Je krijgt inzicht in jouw manier van communiceren, grenzen stellen en duidelijk zijn. Hiervoor maak je gebruik van de unieke persoonlijkheid van een paard. Het bijzondere aan deze manier van trainen/coachen is de pure eerlijke reflectie die je krijgt. Een paard handelt altijd vanuit een intens verlangen om aansluiting te zoeken bij de kudde. Dit is nodig om te overleven want eten kan alleen als er voor de veiligheid wordt gezorgd. De natuur van een paard houdt dus in: Wat is mijn plaats in de groep, hoe vind ik aansluiting en houd ik de groep in stand. Hierdoor is een paard de perfecte spiegel bij veranderingen en transformaties in relaties en teams. Door gebruik te maken van een 360° feedback krijgt elke deelnemer de mogelijkheid zijn of haar ervaring te borgen. Zo ontstaat een echte vertaalslag naar de dagelijkse werkelijkheid.

Praktische informatie

 • Locatie: diverse locaties in Nederland, o.a. Nieuwegein, Bunschoten, Gendringen en Laren (Noord-Holland).
 • Duur: 4 uur
 • Personen: 1 tot en met 5.

 

Algemene voorwaarden

Delen via Social Media:

1 beoordeling voor Ontmoet jezelf

 1. Paulette Imanse

  Wat is de vertaalslag die je gemaakt hebt na de workshop in je dagelijks leven of op je werk?

  “Wat er naar voren kwam in de sessie is dat ik het moeilijk vind om mezelf echt goed open te stellen als ik het idee heb dat ik toch ga falen. In mijn dagelijks leven heb ik geprobeerd om elke keer als dit gevoel werd opgeroepen, even stil te staan bij mijn gedachten en dit te proberen om te buigen naar een positieve manier van denken. Ook moet ik zeggen dat ik de afgelopen maanden meer mijn zegje heb durven doen, mede door de coachingssessie met Annet”.

  “Het is bijzonder leerzaam om achter dingen te komen die je stiekem al weg gestopt had. Je staat in je dagelijks leven misschien te weinig stil bij jezelf als persoon en ik denk zeker dat we dit meer zouden moeten doen. Door de coaching van Annet word je even voor een spiegel neer gezet, waar je thuis misschien niet altijd in wilt of durft te kijken”.

  Paulette Imanse

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Locatie naar keuze

Deze belevenis kan je boeken op een locatie naar keuze.

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?