Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Privé sauna voor twee

Een belevenis van Corina

Wat ga je beleven?

Geniet van je eigen wellnesshoeve en kom helemaal tot rust terwijl je gebruik maakt van de uitgebreide relaxmogelijkheden. Tijdens je verblijf zijn alle voorzieningen helemaal voor eigen gebruik, om de optimale oase voor totale ontspanning te creëren.

Bij aankomst krijg je een korte rondleiding langs de verschillende faciliteiten en wordt het complete wellnessarrangement verder toegelicht. Inbegrepen in dit arrangement is onbeperkt gebruik van een infraroodcabine en een stoomcabine. Buiten kun je plaatsnemen in een overdekte jacuzzi of Finse sauna, of genieten van een ontspannende behandeling op het hydrojet watermassage bed. Lekker afkoelen doe je onder de regendouche, waar je ook nog diverse soorten scrubzout en shampoo vindt.

Tijdens je verblijf maak je in de sfeervolle lounge onbeperkt gebruik van koffie, thee, sap en frisdrank, zodat het je aan niets zal ontbreken!

Praktische informatie

  • Locatie: Zuidveen, Overijssel.
  • Duur: 3 uur.
  • Personen: 2 tot en met 6. Voor 2 en 3 personen voor €50,- per persoon. Van 4 tot en met 6 voor €40,- per persoon.
  • Handdoek, badjas en slippers zijn bij te boeken voor €7,50 per persoon.
  • Het arrangement is ook zeer geschikt voor islamitische gasten.
  • Badkleding is toegestaan maar niet verplicht.

Algemene voorwaarden

Delen via Social Media:

Corina

"Het is mijn doel om mensen te helpen om lichaam en geest weer meer met elkaar te verbinden."
De wellnesshoeve van Corina is de afgelopen jaren uitgeroepen tot één van de beste wellnesscentra van Overijssel. Ze kreeg met haar wellnesshoeve een gemiddelde beoordeling van haar gasten van een 9,4. Dit cijfer heeft ze niet alleen gekregen vanwege de uitstekende faciliteiten maar ook door de persoonlijke aandacht die ze aan haar gasten besteedt. Het privé afhuren maakt dit wellnesscentrum echt uniek in Nederland! Het wellnessdeel is gevestigd in een oude boerderij naast het woonhuis van Corina. De tuin is afgeschermd waardoor optimale privacy verzekerd is. In totaal heb je de beschikking over 150m2 privé wellness.

Meer belevenissen van Corina

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Zuidveen

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?