Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Vrouwenverwendagje

Een belevenis van Christien

Wat ga je beleven?

Veel vrouwen zijn in deze drukke tijd op zoek naar balans in het leven, tussen familie, werk, stress en ontspanning.  Daarnaast willen ze tegelijkertijd ook graag klaar staan voor anderen, maar ook een moment voor henzelf.

Gun jezelf eens een heerlijke ontspanningsdag met deze belevenis. Deze dag wordt je ontvangen met een kop koffie of (verse munt) thee en een gezonde lekkernij.
We nemen je mee in een wereld van oase en rust. Door het aanreiken van verschillende mindfulness-, ontspannings- en ademhalingsoefeningen krijg je praktische handvatten mee die je in het dagelijks leven kan toepassen.

Op deze dag krijg je inzicht in hoe je dit kan aanpakken om er op lange termijn voordeel uit te halen. Wij laten je kennis maken met het feit dat dit allemaal te maken heeft met wilskracht en zelfcompassie. Dat je dit kunt trainen en we laten je zien hoe je dit op de juiste manier doet. Halverwege de dag verzorgen wij een heerlijke lunch met een kleine smoothie proeverij om je innerlijke mens  nog meer tevreden te stellen.

Praktische informatie

  • Locatie: Voorhout, Zuid-Holland
  • Duur: 6 uur, van 11.00 tot 17.00 uur
  • Deze belevenis is inclusief uitgebreide lunch

Delen via Social Media:

Christien

Christien is in 2001 begonnen als massagetherapeut en heeft haar werk in de loop van de jaren uitgebreid met een opleiding tot Professioneel Kinesioloog, Voedingsdeskundige en Sportvastencoach. Daarnaast heeft ze nog talloze andere opleidingen en trainingen gedaan. Christien weet dus waarover ze het heeft! In de praktijk werkt zij met het ‘I-Health’ systeem. Een geavanceerd programma dat in een korte tijd inzicht geeft in het energiesysteem, blokkades aangeeft en het herstel duidelijk weergeeft. Beweging en harmonie zijn van essentieel belang voor een goede gezondheid. In haar praktijk werkt Christien dan ook vanuit een holistische visie. Christien kijkt dus zowel naar het fysieke als het emotionele en het voedingsgebied. Samen spoort ze met jou de onbalansen op in het lichaam. Onbewust geeft het lichaam veel signalen af. Samen probeert ze met jou deze signalen duidelijk in beeld te krijgen en het evenwicht te herstellen, valkuilen te benoemen en de nieuwe levensstijl stap voor stap in te passen.

Meer belevenissen van Christien

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Voorhout

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?