Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Workshop flow dance

Een belevenis van Monique

Wat ga je beleven?

Flow Dance is een combinatie van vrij dansen en expressie. In deze workshop wordt uitdrukking gegeven aan datgene wat jij als danser van binnen ervaart. We nodigen de deelnemers uit om vanuit verschillende lichaamsgebieden in beweging te komen en daarmee je chakra’s (centra van energie) te openen.

In Flow Dance word je uitgedaagd tot overgave. Overgave aan de ruimte, aan de muziek en aan jouw lichaam. Je danst in de Flow van wie je op dat moment bent. Eenmaal in verbinding met onze kern dansen wij onze persoonlijke Flow Dance in vreugde en vrijheid. Ervaring is niet nodig! Dans jezelf vrij, voel de vreugde in jezelf, laat je denken los en dans vanuit je hart! Op wervelende, ritmische, onthaastende, opzwepende, lyrische en meditatieve muziek.

Het is ons streven om mensen op een open en integere manier in beweging te brengen om verbinding te maken met onderhuidse processen en daar het verschil te maken.

Praktische informatie

  • Locatie: Huizen
  • Duur: 2 uur

Delen via Social Media:

Monique

"Ik vind het prachtig om mensen te zien stralen in hun eigen spotlights. Én om interne veranderprocessen te ondersteunen."

Al van jongs af aan ben ik geboeid door creatie, dans en beweging. Ik studeerde af als Bewegingsagoog en Dansdocent aan het Centraal Instituut voor Sport en Beweging (CIOS). Daarna heb ik me verder bekwaamd en jarenlang gewerkt als Artistiek Leider in de Musical-, Theater-, TV- en Evenementenbranche. De laatste jaren heb ik meer verdieping gezocht in Yoga, Pilates, Meditatie, Mindfullness, Biodanza, Euritmie, Creatieve therapie en Lichaamswerk. Mijn kracht en liefde liggen in het begeleiden, trainen en coachen van mensen. Dat doe ik nu al ruim 25 jaar. Ik word er blij van als ik mensen in verbinding kan brengen met zichzelf op het gebied van Body en Mind. 'Met luchtigheid in de diepte'. Mede door mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, spiritueel ontwaken en bewustzijnsproces meen ik mensen die reikende hand te kunnen bieden. Ik vond mezelf terug in de duisternis van een burn-out en transformeerde van volhardend ploeteraar naar levenskunstenaar. Daardoor ben ik erg begaan met mensen die zijn vastgelopen in zichzelf en gevoelig zijn voor de creatieve ingang om tot zelfreflectie en heling te komen. Het is mijn persoonlijke missie om op een open en integere manier mens en organisatie in beweging te brengen om verbinding te maken met onderhuidse processen en daar het verschil te maken.

Meer belevenissen van Monique

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Locatie naar keuze

Deze belevenis kan je boeken op een locatie naar keuze.

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?