Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Workshop Handlezen

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Is handlezen eigenlijk niet een soort kermisattractie? Dat je kunt zien hoe oud je wordt, of je je grote liefde vindt en wanneer je nou eindelijk eens de Staatsloterij wint? Nou nee. Handlezen is Serious Business! Het is een prachtige manier om inzicht te krijgen in je karakter, talenten, relaties, ambities, valkuilen, uitdagingen en verlangens, maar ook bijvoorbeeld je lichamelijke gesteldheid en gezondheidstoestand. Het is echt een ontmoeting met jezelf; je handen zijn als het ware je dagboek.

Wist je bijvoorbeeld, dat hoe meer lijnen je in je handen hebt, hoe drukker je het hebt en hoe meer uitdagingen er zijn voor je? Ook is er een groot verschil tussen de linker- en rechterhand. Je linkerhand staat voor je gevoelens, je hart, je authentieke kwaliteiten, onderbewuste en je privéleven. Je rechterhand staat voor je ego, ratio, manifestatie en karakter, dit is wat jij laat zien aan de ‘buitenwereld’.

Ben je benieuwd naar het verhaal van jouw handen? Kom dan naar deze interactieve workshop Handlezen en laat je verrassen!

Praktische informatie

  • Locatie: Amsterdam, Noord-Holland.
  • Duur: 6 uur.
  • Personen: 5 tot en met 10 personen.
  • De workshop vindt plaats op zaterdag 23 april 2016.
  • Je hoeft niets mee te nemen, ook je lunch niet, die verzorg ik!

 

Delen via Social Media:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Ellen Duim Handanalyse & Coaching, Haparandaweg, Amsterdam, Nederland

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?