Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Workshop Hartcollage

Een belevenis van Monique

Wat ga je beleven?

Een bijzonder manier om contact te maken met je intuïtie zonder dat je artistiek talent hoeft te bezitten. In deze creatieve belevenis ga je aan de slag om jouw innerlijke leefwereld en wijsheid uit te drukken in een persoonlijke collage. Aan de hand van een thema zoals inspiratie, zingeving, uitdagingen, dromen, lifestyle, relaties en het kind in jezelf ga je aan de slag. Je zoekt afbeeldingen uit tijdschriften waar je je toe aangetrokken voelt. Deze afbeeldingen knip en plak je vervolgens op een groot hart, die aan het einde van de belevenis een weerspiegeling is van wat er in jou leeft.

Een (H)artcollage gaat over jouw verhaal. Het is een tastbare manier om jezelf te tonen aan anderen. Het tonen van je (H)artcollage is dan ook een speciale ervaring en waarschijnlijk het hoogtepunt van je dag. Laat je inspireren door een mooi thema en ga aan de slag in tijdschriften door plaatjes, foto’s, kleuren, vormen en inspirerende teksten zorgvuldig te selecteren, uit te knippen en op te plakken.

Praktische informatie

  • Locatie: eigen locatie
  • Duur: 3 uur

Delen via Social Media:

Monique

"Ik vind het prachtig om mensen te zien stralen in hun eigen spotlights. Én om interne veranderprocessen te ondersteunen."

Al van jongs af aan ben ik geboeid door creatie, dans en beweging. Ik studeerde af als Bewegingsagoog en Dansdocent aan het Centraal Instituut voor Sport en Beweging (CIOS). Daarna heb ik me verder bekwaamd en jarenlang gewerkt als Artistiek Leider in de Musical-, Theater-, TV- en Evenementenbranche. De laatste jaren heb ik meer verdieping gezocht in Yoga, Pilates, Meditatie, Mindfullness, Biodanza, Euritmie, Creatieve therapie en Lichaamswerk. Mijn kracht en liefde liggen in het begeleiden, trainen en coachen van mensen. Dat doe ik nu al ruim 25 jaar. Ik word er blij van als ik mensen in verbinding kan brengen met zichzelf op het gebied van Body en Mind. 'Met luchtigheid in de diepte'. Mede door mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, spiritueel ontwaken en bewustzijnsproces meen ik mensen die reikende hand te kunnen bieden. Ik vond mezelf terug in de duisternis van een burn-out en transformeerde van volhardend ploeteraar naar levenskunstenaar. Daardoor ben ik erg begaan met mensen die zijn vastgelopen in zichzelf en gevoelig zijn voor de creatieve ingang om tot zelfreflectie en heling te komen. Het is mijn persoonlijke missie om op een open en integere manier mens en organisatie in beweging te brengen om verbinding te maken met onderhuidse processen en daar het verschil te maken.

Meer belevenissen van Monique

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Locatie naar keuze

Deze belevenis kan je boeken op een locatie naar keuze.

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?