Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Workshop mindfulness

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Je kunt bijna geen tijdschrift of krant openslaan of er staat iets geschreven over Mindfulness. Je kan tegenwoordig mindful eten, drinken, praten, leven, tuinieren, fietsen, lopen, vergaderen, beslissen, overleggen. Ga zo maar door.. Maar wat is dat nou eigenlijk? En waarom zijn er zoveel mensen zo enthousiast over? En is mindfulness niet iets voor mensen die graag bomen knuffelen en geitenwollensokken dragen?

Wanneer je deze, absoluut niet zweverige, leerzame, leuke en interactieve workshop hebt gevolgd kan je mindfulness al voor een deel gaan toepassen in je leven. Je leert onder andere bewuster te leven, aanwezig te zijn in dit moment, je meer te ontspannen en inzicht te krijgen in wat je nu echt belangrijk vindt in het leven. Daarnaast zal je, als je mindful leert leven, beter je eigen grenzen aan kunnen geven, meer energie en zelfvertrouwen hebben en je concentratie beter kunnen vasthouden. Je ontwikkelt hiermee dus een algeheel betere levensspirit!

Praktische informatie

 • Locatie: Maarssen, Utrecht
 • Duur: 2,5 uur

Algemene voorwaarden

Delen via Social Media:

1 beoordeling voor Workshop mindfulness

 1. Marianne Jonker

  Op 19 april jl. vond weer een bijzonder aangename en leerzame bijeenkomst plaats onder leiding van Fanny. Het was inmiddels de 2e keer dat wij haar mochten meemaken als begeleider van de speciale ochtenden voor mantelzorgers. Mantelzorgers zijn sterk en kwetsbaar tegelijk. Zij passen zich aan aan het leven voor wie zij, uit liefde, zorgen.
  Ieder mens en mantelzorgers in het bijzonder staan daarbij voor een keuze. Door de ziekte of beperking van partner, ouders of kinderen vraagt dat ook aanpassingen van de mantelzorger. Hoe ver gaat hij of zij daarin, zonder dat dit ten koste van henzelf gaat? Houden ze daarbij vast aan de vertrouwde situatie terwijl dat in het dagelijkse leven misschien niet meer kan? Kun je leren om de veranderende situatie beter hanteerbaar te maken of te aanvaarden? Deze vragen stonden centraal in de bijeenkomst ‘Loslaten of vasthouden?’.
  Fanny heeft de ochtendbijeenkomst met rust, deskundigheid en humor in het juiste tempo geleid. Ze nam ons mee door een lastig thema op een zeer toegankelijke en eigen wijze toe te lichten én iedereen persoonlijk te laten ervaren hoe je met oefeningen kunt leren om problemen van een andere kant te bekijken en minder te piekeren. Uiteindelijk leidt dat tot meer ontspanning en evenwicht. Alle deelnemers waren blij en dankbaar voor deze waardevolle ochtend. Heel veel dank Fanny voor de bijzondere, fijne en leerzame bijeenkomsten met jou. Graag weer tot een volgende keer.

  Marianne Jonker, Coördinator Steunpunt Mantelzorg

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Maarssen

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?