Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Amerikaans houtskool-BBQ’en

Een belevenis van Jan, barbecue

Wat ga je beleven?

Het perfecte bedrijfsuitje of teamactiviteit

Deze belevenis is het perfecte bedrijfsuitje want heel actief, interactief, leerzaam, gezellig en gegarandeerd heel lekker. Maar ook met je sportteam, dispuut, jaarclub, of zo maar vrienden en familie is het een een veelzijdige en leuke activiteit. Tijdens deze belevenis ga je samen leren hoe je eenvoudig en gegarandeerd-succesvol, bijzondere gerechten klaarmaakt op de houtskoolbarbecue. De gerechten die je tijdens de workshop klaarmaakt, eten we gezamenlijk gezellig op met een glaasje erbij. Wat je leert op de cursus kan je direct zelf thuis gaan proberen, zo makkelijk is het. Deze cursus geef ik vier jaargetijden lang, dus ook in herfst en winter. Bij de cursus krijg je gratis mijn uitgebreide Syllabus Amerikaans Grillen!

Gerechten die we gaan maken tijdens de cursus (ook verzoeknummers):
• Rokerig pompoensoepje met zelfgemaakte kippenbouillon
• Indonesische nasi in de wok (op de BBQ)
• Mediterrane groentedipsaus met Indiase Naan
• Lamsrack met groentedipsaus
• Indiase pappadums
• Hele kalkoen of hele vis
• De lekkerste rode bieten die je ooit zult eten
• Amerikaanse cakejes: courgette en banaan/walnoot
• Amerikaanse pompoentaart of Hollandse appeltaart

Praktische informatie

  • Kosten van de locatie niet inbegrepen in tarief
  • Locatie naar keuze; kan ook bij iemand thuis
  • Duur: 3 a 4 uur.
  • Deelnemers: minimaal 10
  • Deze activiteit kan in herfst, winter, lente én in de zomer!
  • We sluiten het af met een gezellige en smakelijke maaltijd.
  • Eten, drank en houtskool inbegrepen bij de prijs.
  • Kleding: casual en er kan een vlekje op komen

Delen via Social Media:

Jan, barbecue

Mijn naam is Jan Ketelaar. Ik ben al vele jaren een heel enthousiaste en avontuurlijke barbecue-kok. Ik kook het hele jaar door op mijn Weber (houtskool)barbecues, verscheidene malen per week (weer of geen weer). Ik heb veel ervaring opgedaan om de barbecue dagelijks even snel te gebruiken en geleerd hoe het op een makkelijke manier gewoonweg niet fout kan gaan. Ik ben er altijd op gericht relaxed en zonder stress te koken waarbij er ook tijd is voor gezelligheid. En dat heb ik dus heel goed onder de knie met gegarandeerd een smakelijk resultaat. Ik heb heel bijzondere dingen leren bereiden op de barbecue zoals: hele vis, groente, hele kalkoen, hele kip, dipsaus, mais, appeltaart, koekjes, cake. Ik ben enthousiast over mijn kookkunsten op de barbecue en daarom deel ik dat graag met anderen. Ik ben verder al sinds 1999 ondernemer en verdien mijn brood als bedrijfskundig organisatieadviseur op gebied van businessontwikkeling in breedste zin. Bedrijfsuitjes met een bepaald thema zijn dus in mijn BBQ-kookcursus zeer welkom en ik verwerk ze graag in mijn programma. Ik ben getrouwd en vader van 3 kinderen. Ik woon momenteel in (de buurt van) Los Angeles maar ben regelmatig voor mijn werk in Nederland.

Meer belevenissen van Jan, barbecue

1 beoordeling voor Amerikaans houtskool-BBQ’en

  1. Wow2do

    De workshop van Jan is een absolute aanrader!

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Holleweg 4, 1213 TC Hilversum, Nederland

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?