Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Barista workshop

Een belevenis van Bob

Wat ga je beleven?

‘’Koffie moet zo heet zijn als de hel, zo zwart als de duivel, zo puur als een engel en zo zoet als de liefde. ‘’ Zo luidt een oud Italiaans gezegde over hoe de Italianen koffie het liefste drinken … het gaat hier over “de Espresso”.

Tijdens deze Don Barista workshop leer je meer over verschillende soorten koffies, het ontstaan en de geschiedenis van koffie en de maling en de bereiding van koffie. Na een flitscollege koffie neem je zelf plaats achter de espressomachine en ga je aan de slag met het bereiden van de verschillende soorten koffie. Wie weet ontpop  jij jezelf aan het einde van de workshop wel tot een echte baristakoning(in) en draai je zelfs voor ‘latte art’ je hand niet om! Om thuis ook na te kunnen genieten van onze barista workshop, krijg je van ons een leuk koffie presentje mee naar huis.

Praktische informatie

  • Locatie: verschillende locaties in Nederland.
  • Duur: 2,5 uur.
  • Personen: 1 tot en met 14.

Momenteel is er nog plek op de volgende data:

10 november 2018 15:00 – 17:30 Amsterdam
8 december 2018 15:00 – 17:30 Utrecht

Algemene voorwaarden

Delen via Social Media:

Bob

The Feel Good Catering Company staat voor kwaliteit en vakmanschap. Zowel onze bartenders als onze barista's zijn met recht echte professionals te noemen. Zij hebben de nodige trainingen gevolgd en zijn gewend om met de beste materialen te werken. Wil je leren hoe een bartender zijn Perfect Serve cocktail moves laat zien achter de bar? Of wil je als een echte barista eens een koffiemachine gebruiken voor een echte, goede kop koffie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk ons workshop aanbod, en boek vandaag nog!

Meer belevenissen van Bob

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Locatie naar keuze

Deze belevenis kan je boeken op een locatie naar keuze.

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?