Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Bouwvakker voor een dag

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Heb jij altijd al eens van een ander beroep willen proeven? Dan is deze belevenis iets voor jou! Tijdens de belevenis ‘Bouwvakker voor één dag’ zal jouw stoere kant naar boven komen. Jouw persoonlijke begeleider leert je tijdens deze dag alles over hoe het is om bouwvakker te zijn en wat zijn werkzaamheden zijn. Om dit écht te beleven mag je natuurlijk zelf aan de slag.

Neem je overall, helm en handschoenen in ontvangst en ga aan het werk! Je leert meten en uitzetten, straten maken, landmeten, riolering, gasleiding of kabels aanleggen. Op het 27 hectare grote voormalig kazernecomplex bevinden zich uitgestrekte buitenterreinen. In de ‘zandbakken’ worden hier jongeren opgeleid tot machinist in de grond-, weg- en waterbouw.

Heb jij aan het eind van de dag alle activiteiten op een goede manier voltooid? Dan ontvangen jullie het certificaat: ‘Bouwvakker voor een dag’. Hét bewijs dat je een dag hebt gewerkt met de échte mannen uit de bouw!

Praktische informatie

  • Locatie: Harderwijk, Gelderland.
  • Duur: ochtend en middag.
  • Personen: 8 tot en met 150.
  • Deze belevenis is inclusief koffie/thee en een koek, broodtrommellunch als een echte bouwvakker in een schaftkeet en 2 drankjes na afloop.

Delen via Social Media:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Harderwijk, Nederland

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?