Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Cocktail Workshop

Een belevenis van Bob

Wat ga je beleven?

Altijd al gedroomd van de echte “Sex and the City” Cosmopolitan, de trendy Mojito of de James Bond Martini “shaken not stirred”? 

Maak je dan klaar voor de sensationele wereld van de cocktails! Leer te shaken als Tom Cruise en creëer je eigen cocktails in een handomdraai. Tijdens deze belevenis maakt de bartender je op een speelse manier wegwijs in de cocktailwereld. Je begint met een stukje geschiedenis, drankenkennis en een aantal leuke weetjes. Vervolgens krijg je tips hoe je nu zelf thuis de de lekkerste cocktails kunt maken. Je sluit af met je eigen ‘moment of fame’ achter de bar om je lekkerste cocktail zelf te maken en te proeven.

Een goede houding, liefde, een brede glimlach en uiteraard de perfecte moves, maken het shaken tot een ware belevenis! Omdat we je graag willen aansporen om thuis je cocktail moves te onderhouden, krijg je van ons een Excellent Shake Set cadeau om thuis mee aan de slag te gaan!

Praktische informatie

  • Locatie: Geldermalsen, Gelderland.
  • Duur: 2,5 uur.
  • Personen: 8 tot en met 120.
  • Al het extra eten en drinken welke u op de locatie zelf bestelt, dienen direct afgerekend te worden bij de betreffende locatie.

Algemene voorwaarden

Delen via Social Media:

Bob

The Feel Good Catering Company staat voor kwaliteit en vakmanschap. Zowel onze bartenders als onze barista's zijn met recht echte professionals te noemen. Zij hebben de nodige trainingen gevolgd en zijn gewend om met de beste materialen te werken. Wil je leren hoe een bartender zijn Perfect Serve cocktail moves laat zien achter de bar? Of wil je als een echte barista eens een koffiemachine gebruiken voor een echte, goede kop koffie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk ons workshop aanbod, en boek vandaag nog!

Meer belevenissen van Bob

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Geldermalsen

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?