Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Creatieve gipsworkshop

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Samen met vrienden, familie of collega´s ontdek je de fijne kneepjes van het werken met gips. Aan het begin van onze workshop vertelt een museumdocent alles over de voorstudies die in onze Gipsotheek te zien zijn. We volgen het creatieve denkproces van kunstenaars van beroemde beelden in Nederland. Dat is leerzaam maar vooral ook inspirerend. Je zult na deze korte introductie dan ook zelf creatief aan de slag willen gaan. Ontwerp je eigen gipsen penning of medaillon en werk je idee uit tot een persoonlijk kunstwerk. Een gipsworkshop is voor alle leeftijden en voor zowel beginners als gevorderden geschikt. Het geeft voldoening om na de workshop je eigen kunstwerk mee naar huis te kunnen nemen.

Over museum Beelden aan Zee
Verscholen in de duinen van Scheveningen, als een parel in het zand, ligt museum Beelden aan Zee. Het museum is in 1994 gesticht door het verzamellaarsechtpaar Theo en Lida Scholten en richt zich exclusief op de moderne en hedendaagse internationale beeldhouwkunst. Beelden aan Zee is een particulier museum, gedragen door een grote groep enthousiaste vrijwilligers en structureel ondersteund door een vereniging van vrienden.
Beelden aan Zee is ontworpen door de Nederlandse architect Wim Quist. Het gebouw, dat de grondvorm heeft van twee grote cirkels, is in het duin ingegraven en heeft zijn rug gekeerd naar de chaos van de drukste strandboulevard van Nederland.

Praktische informatie

  • Locatie: Gipsotheek van museum Beelden aan Zee te Scheveningen (Den Haag).
  • Duur: 2 uur.
  • Personen: 10 tot en met 30 personen, de startprijs is €150,- euro.
  • Het bedrag is exclusief entree.
  • Trek oude kleren aan waar gips op mag komen.

Delen via Social Media:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Scheveningen, Den Haag, Nederland

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?