Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

De Uitdaging (kookworkshop)

Een belevenis van Kunst&Kook

Wat ga je beleven?

In deze kookworkshop nemen verschillende teams het tegen elkaar op. Elk team krijgt de opdracht twee gerechtjes te maken. Daarvoor krijgen ze een grote doos gevuld met zeer uit een lopende ingrediënten die niet altijd goed bij elkaar passen. Om iets heel lekkers te kunnen maken zullen te teams met elkaar in onderhandeling moeten over de ingrediënten. Maar wat heeft elk team over voor datgene dat in de doos van de andere groep zit?

Een uitdagende kookworkshop waar de deelnemers worden uitgedaagd op een vernieuwende manier samen te werken en te zorgen voor een prachtig en tongstrelend resultaat. Het uiteindelijke resultaat moet natuurlijk heel smakelijk worden en er aantrekkelijk uitzien. Maar ook een culinaire naam krijgen en overtuigend gepresenteerd worden door de trotse koks. De kookresultaten zijn elke keer weer enorm verassend!

 

Praktische informatie

  • Locatie: Amsterdam, Noord-Holland.
  • Duur: 3 uur.
  • Personen: 10-28 personen.

Delen via Social Media:

Kunst&Kook

Onze passie is het verbinden van mensen door middel van culinaire en creatieve projecten. Onze unieke en enthousiaste werkwijze zorgt altijd voor een prettige ongedwongen en gezellige sfeer. Tijdens al onze workshops is er veel Interactie tussen alle gasten. Samen koken en eten zorgt voor een gevoel van verbondenheid.

Meer belevenissen van Kunst&Kook

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Amsterdam

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?