Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Feestelijke, luxe kookworkshop

Een belevenis van Maartje

Wat ga je beleven?

Kaviaar, zeewolf, coquille saint-jacques en hertenbiefstuk. Niet bepaald alledaagse ingrediënten die je thuis in de koelkast hebt liggen. En dáárom is deze feestelijke kookworkshop juist zo interessant. Want als je iets bijzonders te vieren hebt, dan wil je toch ook iets bijzonders eten? Maar hoe bereid je deze luxe producten? Dat leer je van onze topkoks. Want het zou toch zonde zijn als je die heerlijke zeewolf laat aanbranden in de pan… En wil je het menu nog een keer maken voor je (schoon)familie met de feestdagen? Dat kan ook want iedereen krijgt een menuboekje met de recepturen mee naar huis. Ervaar het om een èchte keukenprins(es) te zijn!

Tijdens deze luxe kookworkshop koken we de volgende gerechten met sterambities:

  • Blini Russky met Atlantische zalm, crème fraîche, kaviaar & dille
  • Millefeuille van zeewolf, coquille saint-jacques en gegrilde paprika en met tussenlaagjes van baby-spinazie en een kroontje van geblancheerde zeekraal, geserveerd op een spiegeltje van bietjes-crème
  • Hertenbiefstuk in een jasje van verse tijm en tuinkers in rode-wijnsaus, met een gekaramelliseerd bootje van roodlof, prei-cannelloni en knolselderijpuree
  • Ricotta-cheesecake met lichte toets van citroen, een Bastogne-bodem, amarene-kersen, geserveerd met geroosterde hazelnootjes

Praktische informatie

  • Locatie: Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Rotterdam of Breukelen.
  • Duur: 4 uur.
  • Personen: vanaf 8.
  • Prijs: € 83,74 per persoon (dit is excl. drankjes en kookschort)
  • Geef vooraf eventuele dieetwensen door.
  • Kookworkshop en 4-gangen diner in één!
  • Zeer geschikt als teambuildingsuitje.

Algemene voorwaarden

Delen via Social Media:

Maartje

Maartje staat het liefste in de keuken en is gastvrouw in hart en nieren. Vanuit deze passie is haar kookschool Keizer Culinair ontstaan. Ze kookte zo vaak voor vrienden dat ze vijftien jaar geleden hier haar werk van heeft gemaakt. Ze begon in haar huiskamer aan de Keizersgracht (ja, vandaar de naam…) en heeft inmiddels zes eigen kookscholen in de Randstad. Keizer Culinair is dus behoorlijk gegroeid, maar het huiselijke en warme karakter zijn gelukkig behouden. Iedereen is welkom om op één van de sfeervolle locaties te komen koken. De ambacht van het koken en pure ingrediënten zijn kenmerkend voor alle kookworkshops.

Meer belevenissen van Maartje

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Locatie naar keuze

Deze belevenis kan je boeken op een locatie naar keuze.

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?