Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Goochelen voor beginners

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

De vraag die bij elke goochelshow over je lippen komt: hoe doen ze het toch! Tijdens deze belevenis heb je de kans om enkele trucs van dichtbij te bekijken. De bekende Haarlemse goochelaar Beer van Muiswinkel neemt je bij de hand in de goochelwereld. Je leert wat voor hulpmiddelen een goochelaar gebruikt, waarom de manier van presenteren zo belangrijk is tijdens een goochelshow en wat goochelen nou eigenlijk is. Leuk voor jong en oud want de goochelaar past de goocheltrucs aan naar de leeftijdscategorie van de groep.

Na deze belevenis van twee uur kan je al een leuke voorstelling geven aan vrienden en familie met de trucjes die je hebt geleerd. Ze zullen versteld staan van de trucjes die je al kan! En wie weet… misschien wordt dit wel je nieuwe passie! Na afloop van de belevenis krijg je een doosje met goochelmateriaal mee naar huis zodat je ook thuis plezier beleeft aan je leuke activiteit.

Praktische informatie

 • Locatie: in samenspraak met aanbieder.
 • Duur: 2 uur.
 • Personen: 8 tot en met 15 personen.

Delen via Social Media:

1 beoordeling voor Goochelen voor beginners

 1. diverse reacties

  “Schiet mij maar lek, dit kan gewoon niet!!!”
  “Ik dacht dat je een amateur goochelaar was, maar je belazert de zaak!!”
  “Je praatje deugt wel, maar het klopt niet………….”
  “Ik wist wel dat je die touwtjes weer heel ging maken!” (Merel, 7 jaar) Hoe wist je dat dan? “Nou natuurlijk omdat jij de goochelaar bent!”
  “Zonder anderen tekort te willen doen vond ik toch het absolute hoogtepunt van de avond het optreden van onze eigen huisgoochelaar Beer van Muiswinkel”
  “Namens de leden van ons genootschap, wil ik u nogmaals bedanken voor uw weergaloze performance tijdens onze Juni barbecue activiteit. Alle leden waren unaniem in hun oordeel dat uw optreden alle verwachtingen heeft overtroffen”
  “Mijnheer, kunt u ook goochelen dat ik alles met eten lust?” (Justin, 6 jaar)
  Ha Beer, opmerking van mijn oudste kleinzoon: deze goochelaar beter en leuker dan Hans Klok!!! Nou die kun je in je zak steken! Nog bedankt he!!

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Haarlem

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?