Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Honing proeverij

Een belevenis van Rob

Wat ga je beleven?

Tijdens deze heerlijke honing proeverij word je ondergedompeld in de waanzinnige wereld die honing heet. Dit is een proeverij met een verhaal voor liefhebbers. Nina en Rob vertellen je alles over wat honing precies is, hoe honing eigenlijk aan zijn smaak komt en hoe bijen eigenlijk honing maken. En natuurlijk mogen ook de mythes en feiten over honing niet ontbreken tijdens zo’n proeverij.

Dus laat je verrassen door het rijke pallet van zalige smaken en kom er achter dat honing veel meer is dan vloeibare zoetigheid uit een knijpfles!

Tijdens deze proeverij leer je de technieken om honing te beoordelen op kleur, textuur, aroma en natuurlijk smaak.

Praktische informatie

Door heel Nederland bij jou thuis, op het bedrijf of een horeca locatie waar de klant is met de groep.

Delen via Social Media:

Rob

Begin jaren negentig ben ik gestart met de valkerij. Ik kom van oorsprong uit de paardenwereld en ook wildbeheer is mij met de paplepel ingegoten. In 2000 wilde ik van mijn hobby mijn beroep maken. Door een ongeval kort daarna brak ik mijn rug met als gevolg een dwarslaesie. Na een onderbreking van bijna 3 jaar revalidatie en herstel ben ik in 2003 dan toch gestart en al snel groeide het uit tot een valkerijbedrijf met meerdere disciplines. Inmiddels zijn er een elftal ervaren, gediplomeerde, beroepsvalkeniers uit Nederland en België inzetbaar en word ik bijgestaan door slipjacht de Midland Hunt, diverse jachthoornblazers groepen en een actiefotograaf.

Meer belevenissen van Rob

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Locatie niet gevonden

De locatie van deze belevenis is niet beschikbaar.

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?