Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Ibiza armbanden maken

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Tijdens deze leuke en unieke Ibiza armbanden workshop gaan we letterlijk aan de slag met twee armbanden maken. De tekstarmband maken we met hamers, slagletters en figuurtjes. De koord armband van gekleurd koord met een bedel of kwastje. Er is een grote keuze uit hoogwaardige materialen, mooie kleurtjes en verschillende designs. Alles om jouw armband uniek te maken. Aan het einde van de workshop ontvang je een DIY kralenpakketje om thuis nog even lekker verder te knutselen en zo je Ibiza set compleet te maken. Ook losse inschrijvingen zijn mogelijk.

Tekstarmband

De armband is van aluminium verkleurt niet en draag lekker licht. Een leuk cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Er zijn verschillende figuurtjes aanwezig maar natuurlijk ook cijfers en letters.
Kies je eigen persoonlijke tekst en laat de letters lekker knallen door gebruik te maken van zwarte metaal verf. OEr passen ongeveer 30 tekens op de armband inclusief spaties. Wat gaat jouw tekst worden?

Figuurtjes:

Olifant, pootafdruk hond, awareness ribbon, Fatima hand, bloemetje, veertje, klavertje vier, diamant, tree of life, muziek sleutel, infinity, peace, fiets, koffie beker, hartjes, voetjes, vlinder, maan, ster, zon, roos en een vlinder

Armband van koord

Het koord is omwikkeld met een hippe stof. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren met en zonder print. Je maakt hier zelf een sluiting aan en maakt de armband af met een mooie bedel of kwastje. Ook deze mag je zelf kiezen uiteraard.

Kralen armband

Aan het einde van de workshop krijgt iedereen een DIY kralen pakketje met een duidelijke instructie mee om thuis nog even lekker verder te knutselen. Dit kadootje vormt direct een derde armband van je Ibiza armbanden set.

Heel erg leuk als onderdeel van een vrijgezellenfeest, teamuitje of afdelingsuitje of wanneer je gewoon creatief bezig wilt zijn.

Praktische informatie

Deelnemers

Er geldt een groepsgrootte van minimaal 6 personen. Wil je alleen een workshop volgen? Stuur dan even een mailtje naar info@wow2do.nl dan informeren wij voor je bij Ilja.

Duur
Een workshop ibiza armbanden maken duurt: 1,5 uur

Locatie
De workshops worden gehouden in een studio in Leuvenheim. Het is ook mogelijk om workshops op locatie te houden. Hiervoor worden een additionele € 0,29 per km gerekend.

Prijs is inclusief

Inclusief

  • Workshop materialen
  • Gereedschappen
  • Workshopbegeleiding

Delen via Social Media:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Locatie niet gevonden

De locatie van deze belevenis is niet beschikbaar.

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?