Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Ibiza-tas stylen

Een belevenis van ArtPub

Wat ga je beleven?

Ben je op zoek naar een hippe belevenis voor een vrouwelijk vrijgezellenfeestje of een creatieve middagactiviteit? “Ibiza tas stylen” is precies waar je naar op zoek bent. Gedurende deze belevenis tover je een effe rieten strandtas om tot een uniek en hip exemplaar. Maak gebruik van het vele decoratiemateriaal zoals kwastjes, kralen, bloemen en linten om jouw tas te pimpen. Dankzij de grote keuze in decoratiemateriaal is er voor ieder wat wils. Ook kan je een sjabloon zoals een hartje, ster of zon op de zijkant van de tas maken. Als je inspiratie opraakt kunnen de begeleiders je uiteraard weer op weg helpen.

Bij aankomst krijg je een warm onthaal met koffie, thee en iets lekkers. Na een korte toelichting kan je al snel aan de slag met het versieren van jouw tas. Laat de creatieveling in je los en laat iedereen versteld staan van jouw unieke versieringen. Aan het einde van de dag neem je meteen je zelf versierde strandtas mee naar huis.

Praktische informatie

  • Locatie: Utrecht.
  • Duur: 1,5 à 2 uur.
  • Personen: 8 tot en met 50.

Algemene voorwaarden

Delen via Social Media:

ArtPub

Joris Blankers, Lucie Beck en Geraldine Vis zijn een nieuw concept in Nederland begonnen: Artpub. Een nieuwe manier van creatief uitgaan. Artpub is meer dan een avondje of middagje schilderen, het is FUNART. Inspirerende en gezellige kunstenaars, leuke cafés en gezellige mensen om je heen. Je geniet van een lekker drankje of hapje en we zorgen dat je met een beetje creativiteit je eigen unieke schilderij maakt. Lokale kunstenaars inspireren en helpen je stap-voor- stap om je eigen meesterwerk te creëren. Denk aan een Picasso, De Dikke Dames of draag zelf een schilderij voor dat je graag zou willen maken.

Meer belevenissen van ArtPub

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Utrecht, Nederland

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?