Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Workshop Intuïtief beeldhouwen

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

In een groep van 4-6 personen word je uitgenodigd in een ontspannen en ongedwongen sfeer te werken vanuit vertrouwen en intuïtie. Er wordt gewerkt met speksteen. Dat is een zachte steensoort in diverse kleuren die eenvoudig te bewerken is. Ervaring is niet nodig.

Door het eindresultaat los te laten, ontstaat er ruimte voor creativiteit en vernieuwing. Niet het uiteindelijke beeld, maar het proces en plezier van creëren staan centraal. Deze workshop biedt tevens een prettige gelegenheid meer vertrouwen te krijgen in de eigen creativiteit.

Je wordt aangemoedigd te experimenteren en bewust gemaakt van de natuurlijke stroom in het proces. Door ruimte te maken in de steen, start een innerlijke reis, waarbij je bewust het niet-weten ervaart. Je wordt uitgenodigd de controle los te laten, de subtiele aanwijzingen van de steen waar te nemen, en te genieten van de natuurlijke en speelse vormen, die als vanzelf lijken te ontstaan.

Je bent te gast bij ons gezin in Mijdrecht. Het beeldhouwen vindt plaats in het knusse atelier of, als het weer het toelaat, in de tuin. De workshop met open inschrijving begint om 10.00 uur en duurt tot ± 17.30 uur. Data staan hieronder aangegeven. Een heerlijke lunch zit bij de workshop inbegrepen.

Meld je je aan met een eigen groep van minimaal 4 en maximaal 6 personen, dan stellen we data en tijden in overleg vast. Super leuk om te doen met vriend(inn)en of familie.

Mocht je met een grotere groep of met collega’s op een andere locatie willen beeldhouwen, dan kan dat ook. Neem contact op met Wow2do voor de mogelijkheden. Telefonisch 088 – 570 02 00 of via email info@wow2do.nl.

Praktische informatie

  • Locatie: Mijdrecht, Utrecht; bij grotere groepen een locatie naar keuze (prijs op aanvraag)
  • Duur: 6,5 uur, 10.00-16.30 uur
  • Deze belevenis is inclusief heerlijke lunch,koffie/thee, borrel, deskundige begeleiding, gebruik gereedschappen, speksteen, houten sokkel en fotoreportage

Data workshops met open inschrijving:

  • Zaterdag 9 november 2019
  • Zondag 8 december 2019
  • Zondag 5 januari 2020
  • Zondag 8 februari 2020

Vanaf 4 personen kan in overleg een datum naar wens worden besproken.

Algemene voorwaarden

Delen via Social Media:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Mijdrecht, Nederland

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?