Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Kleurrijk schilderen op grote doeken

Een belevenis van Hanneke

Wat ga je beleven?

De allerleukste en gezelligste schilderworkshops boek je bij de zeer enthousiaste Hanneke voor een creatief en onvergetelijk belevenis!

Al jaren organiseert zij de origineelste schilderworkshops voor teambuilding, bedrijfsuitjes, events en verjaardagen.

Hanneke en haar team nodigen je graag uit om samen met kwast en kleurrijke verf met 4 personen aan de slag te gaan op grote doeken van 1 x 1, met een fantastisch resultaat ; een kleurrijke aankleding voor kantoor of thuis. (inbegrepen: originele thema’s, kleuradvies, grote doeken en natuurlijk alle benodigde verfmaterialen en voor iedere deelnemer een lang schort)

Kleuren worden van te voren bepaald (in overleg) en speciaal ingekocht, zodat de kunstwerken met de omgeving een passend geheel vormt, zodat jullie zeggen WOW!

Zo snijdt het mes aan drie kanten; Teambuilding, super leuke creatieve actie en kleurrijke kunst.

Zullen we samen gaan schilderen?

Praktische informatie

  • Locatie: overal in Nederland.
  • Duur: 2 à 2,5 uur.
  • Personen: 4
  • Voor schorten wordt gezorgd.
  • Exclusief reiskosten en reistijd.
  • Inclusief BTW.
  • Verdere vele mogelijkheden op aanvraag!

Delen via Social Media:

Hanneke

Hanneke is jarenlang werkzaam geweest in de Evenement en PR-branche. Ook heeft ze haar eigen PR-bureau gehad genaamd Bocor. Daarnaast heeft zij een grote passie voor schilderen. Deze passie heeft zij verder ontwikkeld op de kunstacademie in Arendonk. Na de tsunami in Thailand is zij voor de stichting Help Kho-Phi-Phi naar dit getroffen gebied geweest om daar met kinderen te schilderen ten behoeve van het boek Terug naar Kho-Phi-Phi. Zij schilderde ook met de kinderen van de woestijn in Marokko voor bewustwording van een schonere en mooie omgeving. Organiseren en enthousiasmeren van processen die leiden tot verbinding tussen mensen, is waar het om gaat. Passie, energie en liefde voor het schilderen en dit overdragen aan anderen, zijn de drijfveren van Hanneke en haar team. Hanneke richt zich op kunst maken als een verbindende expressie, met elkaar en voor elkaar.

Meer belevenissen van Hanneke

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Locatie naar keuze

Deze belevenis kan je boeken op een locatie naar keuze.

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?