Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Koken & Schilderen

Een belevenis van Kunst&Kook

Wat ga je beleven?

Deze unieke workshop heeft een mooie balans tussen culinair genot en creativiteit. Voor groepen die houden van interactie, heerlijk eten en een tastbare herinnering willen. Tijdens het schilderen wordt er op een creatieve manier door gepraat over onderwerpen die tijdens jullie verblijf op de agenda staan wat vaak leidt tot nieuwe inzichten.

Er wordt door jullie gewerkt aan een drie gangendiner. Door jullie zelf te bepalen uit welke keuken je wilt koken (Spaans, Italiaans, Marokkaans of Surinaams). Daarnaast werken jullie aan twee of drie schilderijen die elk een eigen thema krijgen toegewezen. Tijdens de drie of vier sessies die we doen zal elke deelnemer een keer in de keuken komen en een aandeel leveren aan elk schilderij. Dat bij elke sessie de schilders het werk van de voorgangers mogen veranderen maakt het schilderen spannend en uitdagend. Natuurlijk willen we steeds van de schilders horen wat ze hebben geschilderd en waarom ze het werk van de voorganger aangepast hebben. Er ontstaan op die manier schilderijen met een prachtig divers verhaal!

Praktische informatie

  • Locatie: Amsterdam, Noord-Holland.
  • Duur: 4 uur.
  • Personen: 10 tot en met 50.
  • Kom in kleding dat vies kan worden.

Delen via Social Media:

Kunst&Kook

Onze passie is het verbinden van mensen door middel van culinaire en creatieve projecten. Onze unieke en enthousiaste werkwijze zorgt altijd voor een prettige ongedwongen en gezellige sfeer. Tijdens al onze workshops is er veel Interactie tussen alle gasten. Samen koken en eten zorgt voor een gevoel van verbondenheid.

Meer belevenissen van Kunst&Kook

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Amsterdam

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?