Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Landschap schilderen

Een belevenis van Kitty

Wat ga je beleven?

In deze workshop ga je je eigen landschap schilderen. Aan de hand van een moodboard met verschillende landschapen kies jij jouw favoriet. Wordt het een berglandschap of een bloemenweide, een woestijn of een stilleven. Om je  workshop goed voor te bereiden kun je al voorbeelden zoeken die je aanspreken. We werken op een echt schilderdoek en gaan aan het werk met verschillende technieken. Met Palletmes, kwast en onze handen. Natuurlijk geven wij tips zodat je echt met iets bijzonders naar huis gaat. Leuk om thuis op te hangen of cadeau te geven.

Praktische informatie

 • Locatie: te boeken in de regio Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en er is ook de mogelijkheid om een eigen locatie te gebruiken.
 • Duur: de workshop duurt 2,5 uur.
 • Personen: van 6 tot en met 10 personen zelf te boeken. Van 11 tot en met 20 personen in overleg met de aanbieder (vanaf 6 jaar).
 • Inclusief lekkere hapjes en drankjes.
 • Trek niet je mooiste kleding aan want we gaan wel schilderen.
 • Eventueel zelf meenemen: Een A4 foto of kopie van een landschap wat je wilt gaan maken waar op gewerkt mag worden.
 • Mocht u een eigen idee hebben voor een workshop of met zijn allen aan 1 schilderij willen werken dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

    	

Delen via Social Media:

Kitty

Kitty van Delft is beeldend kunstenaar en fotograaf. Zij is afgestudeerd als fotograaf aan de K.A.B.K. te Den Haag. Mensen schilderen, beeldhouwen en fotograferen is haar grootste passie. Verder heeft zij jaren schilder en boetseer cursussen gegeven voor een groot evenementen bureau. Het beste uit mensen halen om tot verrassende resultaten te komen is altijd weer een super leuk proces. Spelen met licht, donker, ruimte, kleur en vorm is een spannende en een niet aflatende zoektocht om tot nieuwe vormen en uitdrukkingsmogelijkheden te komen en de mogelijkheden zijn oneindig.

Meer belevenissen van Kitty

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Den Haag, Nederland

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?