Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Landschapsfotografie

Een belevenis van Hester & Adri

Wat ga je beleven?

Héél vroeg in de ochtend, wanneer het landschap ontwaakt, óf aan het eind van de dag, vang je het mooiste licht en ga je op pad met je camera of met je telefoon! Tijdens deze unieke workshop Landschapsfotografie start de dag samen in de gezellige korenmolen. Je wordt ontvangen door beroepsfotograaf Hester Heleen en gastvrouw, landschapsontwerper, Adri Voorwinden. Adri maakt je wegwijs op deze bijzondere plek en Hester leert je alles over de compositie, hoe je het landschap kunt vastleggen zodat je foto’s nog mooier worden. Dan ga je het veld in, alleen of samen met Hester en de anderen, om de tips direct in de praktijk te brengen. Na afloop komen we weer samen in de molen en kunnen we, onder het genot van wat lekkers, de foto’s met elkaar bespreken en tips uitwisselen.

In de uiterwaarde van de Rijn staat aan het eind van een weggetje, omzoomd door oude knotwilgen en meidoornstruweel, de historische korenmolen De Hoop. De molen staat in de natuur met waterplassen en ooibos, naast uitgestrekte landerijen. Hier wonen beverfamilies, loopt de vos, vliegen ijsvogels, verschillende spechten en vleermuizen, zweven haviken, buizerds en ooievaars op thermiek en overwinteren tientallen zilverreigers en vele soorten ganzen. Het pittoreske dorpje Rijswijk, tegenover Wijk bij Duurstede, met prachtige boerderijen en een eeuwenoude kerk kan ook worden gefotografeerd.

Praktische informatie

  • Locatie: Rijswijk, Gelderland.
  • Duur: 07.30 – 11.00 uur óf 17.00 – 22.00 uur.
  • Personen: 4 tot en met 8.
  • Voor deze workshop heb je een (eenvoudige) camera nodig. Een telefoon met camera kan ook.

Delen via Social Media:

Hester & Adri

Hester Heleen maakt schitterende foto's, waarbij ontspannenheid haar foto's kenmerken. Hester brengt de tips en trucs met veel enthousiasme en beantwoordt al je vragen over fotografie. Adri Voorwinden is als gedreven zelfstandig landschapsontwerper verknocht aan het platteland. Ze woont en werkt naast de molen, de seizoenen volgend, zowel tijdens haar wandelingen als in de keuken. Hester en Adri zijn beide scheppend bezig in hun dagelijks werk. Zij verwachten voor jou tijdens de workshop vooral plezier: je bent even in een totaal andere wereld, hebt het gezellig met elkaar én maakt uiteindelijk mooiere foto's.

Meer belevenissen van Hester & Adri

Rijswijk, Gelderland

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?