Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Schilderen in een café: ArtPub

Een belevenis van ArtPub

Wat ga je beleven?

Bij deze belevenis ga je gezellig in een café schilderen. Met een lekker drankje of hapje ga je aan de slag aan je eigen schilderij.

Ieder maakt hetzelfde schilderij op een avond. Denk hierbij aan Picasso, van Gogh of de Dikke Dames. In 2 uur wordt je bij de hand genomen door de kunstenaar. Neem leuke vrienden, collega’s of familie mee of kom alleen en ontmoet nieuwe mensen in de buurt. Het is vooral ook zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes. Al heb je lang niet geschilderd, ieder staat verrast van het resultaat!

Praktische informatie

  • Locatie: Amsterdam, Breda, Breukelen, Den Bosch, Den Haag, Maarssen of Utrecht.
  • Duur: 2 uur.
  • De prijs is exclusief eten en drinken.

Delen via Social Media:

ArtPub

Joris Blankers, Lucie Beck en Geraldine Vis zijn een nieuw concept in Nederland begonnen: Artpub. Een nieuwe manier van creatief uitgaan. Artpub is meer dan een avondje of middagje schilderen, het is FUNART. Inspirerende en gezellige kunstenaars, leuke cafés en gezellige mensen om je heen. Je geniet van een lekker drankje of hapje en we zorgen dat je met een beetje creativiteit je eigen unieke schilderij maakt. Lokale kunstenaars inspireren en helpen je stap-voor- stap om je eigen meesterwerk te creëren. Denk aan een Picasso, De Dikke Dames of draag zelf een schilderij voor dat je graag zou willen maken.

Meer belevenissen van ArtPub

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Locatie naar keuze

Deze belevenis kan je boeken op een locatie naar keuze.

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?