Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Slim onderhandelen

Een belevenis van OKIVAM

Wat ga je beleven?

Eindelijk eens winnen!
Je gaat het meemaken dat je vol zelfvertrouwen met de makelaar of schilder gaat onderhandelen om zijn of haar diensten in te huren. En dat je honderden euro’s gaat verdienen zonder de relatie op het spel te zetten.

Onderhandelen is een bijzonder proces: zorgvuldig je strategie bepalen, je biedingen plannen, tactieken gebruiken en valkuilen voorkomen. Samen met maximaal 12 deelnemers leer je in één dag slim en resultaat gericht onderhandelen. Of het nu met een makelaar of notaris is, met de hovenier, schilder, dakbedekker of loodgieter: u kunt veel geld besparen. Ik leer je om creatief en met zelfvertrouwen het hele onderhandelingsproces te doorlopen en succesvol af te ronden.

Tussendoor lunchen we samen in het gezellige Restaurant Zoomie. En na afloop gaan we onbeperkt golfballen slaan op de prachtige drivingrange van Golf Centrum Noordwijk.

Praktische informatie

  • Locatie: Noordwijk, Zuid-Holland.
  • Gratis parkeren.
  • Duur: 5 uur
  • Inclusief lunch, huur golfclubs, onbeperkt gebruik van golfballen en huur driving-range.
  • Groepsgrootte: Minimaal 4 en maximaal 12 personen.
  • Trek voor het golfen sportieve kleding aan.

Delen via Social Media:

OKIVAM

Arie de Vetten Als Workshop Leader heb ik in het bedrijfsleven meer dan 26 jaar ervaring opgebouwd met het geven van workshops communicatie, commercie, management en persoonlijke effectiviteit. Ik geniet ervan als mijn deelnemers volledig opgaan in de interactieve oefeningen en rollenspellen. En als het dan ook nog lukt, wat ze (uit)proberen, dan is mijn dag helemaal goed. Vanuit een open relatie met de deelnemers heb ik een scherp oog voor hun individuele competenties. Bovendien is het mijn doel dat alle workshops - voor iedereen en altijd - tot goede en blijvende resultaten leiden. Ook is het mogelijk per mail adviezen te ontvangen bij een concrete onderhandeling. OKIVAM (www.okivam.nl) biedt iedereen - ongeacht leeftijd, opleiding, afkomst of geaardheid - korte en krachtige workshops. Je leert op een eenvoudige, snelle en doelgerichte wijze in groepsverband vaardigheden, die nodig of handig zijn in het dagelijkse leven.

Meer belevenissen van OKIVAM

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Noordwijk

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?