Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.
Surinaamse kookworkshop
Een belevenis van
Wat ga je beleven?
Tijdens deze drie uur durende workshop wordt er gewerkt aan acht tot tien heerlijke Surinaamse gerechtjes. Leer bijvoorbeeld hoe kerrie kip wordt gemaakt (met Roti) en ontdek hoe lekker bakabana is met echte surinaamse pindasaus. Ook maken jullie een zoet-zure salade, pittige Plhauring (gefrituurde balletjes van gele erwten) en meer! Het lijkt een beetje op een tapas maaltijd, maar dan op z’n Surinaams.. Tegenwoordig zijn al die bijzondere Surinaamse ingrediënten goed verkrijgbaar in de vele Toko’s. Geniet dus van deze geweldige keuken en ontdek een hele nieuwe culinaire wereld.
De recepten voor deze workshop komen van de Surinaamse kok Natasja. Zij zal tijdens de workshop aanwezig zijn en vertelt jullie over de kookgewoontes en haar jeugd in Suriname. Als kind in Suriname hielp zij haar moeder en oma elke dag in de keuken. Zo leerde zij de geheimen van de typische Surinaamse keuken. Geheimen die Natasja gelukkig met ons wil delen!
In onze kookstudio heerst altijd een ontspannen en gezellige sfeer. Interactie tussen de gasten is een van onze speerpunten en onze unieke werkwijze zorgt er dan ook voor dat iedereen contact heeft met elkaar. Natuurlijk sturen we de recepten na afloop toe zodat je thuis ook kunt genieten van de lekkere Surinaamse gerechten die je bij ons hebt gemaakt.
Praktische informatie
- Locatie: Amsterdam, Noord-Holland.
- Duur: 3 uur.
- Personen: 10 tot 28 persone.
Reviews
Er zijn nog geen reviews.