Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Swingende Djembé workshop

Een belevenis van Niels djembe

Wat ga je beleven?

Ontdek het ritme van Afrika samen met vrienden, familie of collega’s. In onze Djembeworkshop maak je kennis met djembe’s en doundouns (bastrommels die met stokken worden bespeeld). Iedereen krijgt tijdens de workshop een eigen djembe om op te spelen. Na een korte muzikale demonstratie van de workshopdocent leer je verschillende partijen spelen, die samen een opzwepend ritme vormen. Stap voor stap wordt gezamenlijk toegewerkt naar een swingend eindresultaat!

Deze belevenis is een echte aanrader om in groepsverband te beleven. Binnen je groep daag je elkaar bijvoorbeeld uit met ritmes en beats die de rest moet imiteren. Om vervolgens met elkaar eenstemmig te spelen geeft een onwijs groepsgevoel en is echt een gewaarwording.

Praktische informatie

  • Locatie: Op elke gewenste locatie in Nederland, bijvoorbeeld bij je thuis, in het park, op een feestlocatie of in een (gehuurd) zaaltje.
  • Duur: 1,5 uur
  • Graag ringen af doen tijdens de workshop zodat de trommels niet kapot gaan
  • Kosten nemen af naar het aantal deelnemers

 

Delen via Social Media:

Niels djembe

Niels kwam op zijn 18e in aanraking met de djembé en was direct verkocht. Hij startte met het volgen van wekelijkse djembélessen. In de jaren die volgden verdiepte hij zich naast Afrikaanse percussie, ook in Latin percussie. Daarna is Niels enige tijd actief geweest als drummer en drumleraar. Uiteindelijk besloot Niels om zich weer volledig te concentreren op zijn grootste passie: de djembé. Niels heeft workshops en lessen gevolgd bij Afrikaanse grootmeesters, zoals Adama Drame, Mansa Camio en Sega Sidibe. Daarnaast heeft hij heeft diverse reizen naar Guinee gemaakt om de traditionele Afrikaanse percussiemuziek te bestuderen. Sinds 2003 heeft Niels van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Inmiddels heeft hij al duizenden swingende percussieworkshops verzorgd aan scholen, bedrijven en particulieren. Daarnaast werkt hij als djembédocent in Rotterdam en Zwijndrecht.

Meer belevenissen van Niels djembe

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Locatie naar keuze

Deze belevenis kan je boeken op een locatie naar keuze.

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?