Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Tapas kookworkshop

Een belevenis van Kunst&Kook

Wat ga je beleven?

Tijdens deze drie uur durende workshop maak je een stuk of tien verschillende Tapas gerechtjes. Ze komen uit verschillende streken van Spanje en zijn zeer gevarieerd. Natuurlijk maken we alioli, albondigas en tortilla. Maar ook minder bekende gerechten staan op het menu. Wat dacht je bijvoorbeeld van Piquillo pepertjes gevuld met tonijnsalade, geserveerd op een pincho. Met al deze lekkere hapjes, fijne Spaanse muziek en een lekker wijntje in de hand waan je je voor een avondje in Spanje!

In onze kookstudio heerst altijd een ontspannen en gezellige sfeer. Interactie tussen de gasten is een van onze speerpunten en onze unieke werkwijze zorgt er dan ook voor dat iedereen contact heeft met elkaar. Natuurlijk sturen we de recepten na afloop toe zodat je thuis ook kunt genieten van de lekkere Tapas gerechten die je bij ons hebt gemaakt.

Praktische informatie

  • Locatie: Amsterdam, Noord-Holland.
  • Duur: 3 uur.
  • Personen: 10 tot en met 28 personen.

Delen via Social Media:

Kunst&Kook

Onze passie is het verbinden van mensen door middel van culinaire en creatieve projecten. Onze unieke en enthousiaste werkwijze zorgt altijd voor een prettige ongedwongen en gezellige sfeer. Tijdens al onze workshops is er veel Interactie tussen alle gasten. Samen koken en eten zorgt voor een gevoel van verbondenheid.

Meer belevenissen van Kunst&Kook

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Amsterdam

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?