Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Timmerman voor een dag

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Steek jij graag letterlijk je handen uit de mouwen en kun je goed met gereedschap overweg? Of heb je twee linkerhanden en wil je graag eens een dag als echte timmerman beleven? Timmermannen zijn echte vakmannen, die vaak een opleiding houtbewerking gevolgd hebben. Bij deze beleving kun je onder begeleiding van zo’n vakman zelf aan de slag met hamer, zaag en vijl.

Deze beleving begint met een heerlijk kopje koffie of thee bij aankomst. Nadat de timmerman je welkom heeft geheten, geeft hij een korte uitleg over zijn vak. Daarna begint het echte werk met een veiligheidsinstructie en een uitleg over het gebruik van de machines en verschillende materialen. Zo ga je op een veilige en verantwoorde manier aan de slag. De werkzaamheden die jullie onder het toeziend oog van onze ervaren timmerman gaan uitvoeren zijn bijvoorbeeld glas in lood zetten, spuitwerk uitvoeren en zagen. Ook mag je ervoor kiezen om zelf een vogelhuisje, plantenbak of puzzelbak in elkaar te zetten. Een andere leuke mogelijkheid die natuurlijk aangepast kan worden aan de bezoeker, is het mozaïeken van een logo, bijvoorbeeld het bedrijfslogo, je favoriete voetbalclub of familiewapen.

Aan het einde van deze enerverende dag mag je je creaties mee naar huis nemen, en als je alles stevig in elkaar gezet hebt ontvang je ook het certificaat van ‘Timmerman voor een dag’.

Praktische informatie

  • Locatie: Oosterbeek of Geldermalsen, Gelderland
  • Duur: hele dag
  • Uiteraard kan deze beleving op maat gemaakt worden met jullie eigen wensen zoals bijvoorbeeld het bedrijfslogo, een geschenk aan een familielid of een bijzonder cadeau voor de vrijgezel. 
  • Deze activiteit is te boeken vanaf 8 personen en is inclusief lunch. De tijden van de activiteit zijn in overleg zelf in te vullen.

Algemene voorwaarden

Delen via Social Media:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Locatie naar keuze

Deze belevenis kan je boeken op een locatie naar keuze.

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?