Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Workshop acryl schilderen

Een belevenis van Niels

Wat ga je beleven?

Bij deze belevenis neemt schilder Niels je mee in de wonderlijke wereld van het acrylverf schilderen. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je al hebt met schilderen, want Niels maakt de workshop voor elke bezoeker een uitdaging. Na de eerste 10 minuten weet hij hoe ver je bent en zorgt hij voor passende opdrachten. Laat je inspireren door zijn eigen prachtige doeken die de muren van het atelier versieren. Bij thuiskomst kan je je familie verrassen met al het moois dat je gemaakt hebt.

Na binnenkomst maak je een vliegende start. Elke deelnemer krijgt een eigen schildersezel en doek om mee aan de slag te gaan. Niels leert je hoe de verschillende tinten kleuren een schilderij maken of kraken, hoe lichtinval je schilderij een andere dimensie geeft en hoe je je compositie goed kunt opstellen.

Praktische informatie

  • Locatie: Weesp, in het schildersatelier van Niels.
  • Duur: 3 uur.
  • Inclusief koffie en thee.
  • Ondanks dat je een plastic schort krijgt raden we je niet aan om je nieuwste kleren te dragen.

Delen via Social Media:

Niels

Niels is al sinds zijn jeugd bezig met schilderen. Hij volgde een opleiding aan de Rijks Hogeschool voor de Kunst in Brussel en is jaarlijks te vinden in Frankrijk waar hij samen met andere schilders van zonsopgang tot -ondergang de omgeving schildert. "Hoe geef ik alles wat ik om me heen zie weer. Hoe schilder ik het licht. Ik ben zeker niet de eerste die daar mee bezig is. Al eeuwen is men hiernaar op zoek. In mijn atelier voert mijn eigen kruistocht me ook langs deze weg naar het licht. Dan weer geïnspireerd door Bonnard of Sisley, dan weer door Matthijs Röling, bij wie ik enkele masterclasses volgde. De zoektocht naar schoonheid houdt voor mij nooit op. Vooral het werk van impressionisten, postimpressionisten en realisten spreekt mij aan. Blijf bij de werkelijkheid, maar geef haar op je eigen manier weer. Gooi perspectief, kleurgebruik, tonaliteit en eigenheid bij elkaar en weet deze mix op het doek te krijgen. Deze bijna onmogelijke opgave daagt mij bij het zien van iets moois steeds weer uit. Hopelijk blijft dat zo, zolang als ik leef.”

Meer belevenissen van Niels

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Weesp

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?