Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Workshop DJ

Een belevenis van Jolanda

Wat ga je beleven?

Leer hoe je moet mixen, back-spinnen, scratchen, effecten, publiek hypen, performance, DJ tricks en nog veel meer! In 2,5 uur word je klaargestoomd tot DJ die de fijne kneepjes van het vak beheerst.

Deze belevenis wordt gegeven door Dj’s Miss Smile en No Sugar. Zij Dj-en al vanaf jonge leeftijd en vinden het fantastisch om andere mensen in het vak te introduceren. Met hun laaiende enthousiasme heb je voordat je het weet de DJ-technieken in de vingers en kan je zelf aan de slag.  Zij vallen onder Smile Creations Music Label dat je kan beluisteren op iTunes, Beatport en Spotify.

Muzikale activiteit om alleen te doen, met een of meerdere vrienden, je team of gezin. Je kan mee DJ-en vanaf 6 jaar oud. Tijdens deze belevenis krijg je les afhankelijk van de ervaring van de deelnemers. Zo is de workshop voor zowel beginners, gevorderden of zeer gevorderden een leuke en uitdagende activiteit.

Praktische informatie

  • Locatie: Gorinchem
  • Duur: 2,5 uur
  • Minimaal 1, maximaal 6 personen
  • Kosten voor de eerste persoon zijn 149 euro, volgende personen 99 euro per persoon
  • Je kunt van te voren doorgeven welke muziekstijl je leuk vindt en waar je mee aan de slag wilt

Delen via Social Media:

Jolanda

DJ met hart en ziel die dag en nacht met haar passie bezig is!
Op haar twaalfde wist Jolanda het al: “ik word DJ”. In die tijd waren er nog geen vrouwelijke DJ’s, maar ze trok zich er niets van aan. Nu reist ze de hele wereld rond: van het Zomercarnaval in Rotterdam tot gigantische feesten voor tienduizenden mensen in Rio en van privéfeestjes voor Bill Gates en Prins Albert tot clubs in Dubai en Ibiza. Zelf is Jolanda begonnen als autodidact. Ze draaide overal waar ze maar kon optreden en haalde intussen haar HEAO opleiding. Er was toen nog niemand van wie je het DJ vak kon leren. En zoals veel mensen, die bevlogen van hun vak zijn, kwam ze dik tien jaar geleden op het idee om een DJ School te starten. Omdat ze het geweldig vindt om anderen het vak te leren. Binnen korte tijd kan je de DJ-basistechnieken leren. Ze heeft allerlei klanten: van de jongste 11-jarige vrouwelijke DJ Angel tot een 70-jarige muziekliefhebber. Maar, hoewel Jolanda daar liever niet over praat, ze leerde het vak ook aan de hele groten der aarde. En momenteel heeft ze bekende soapsterren of bijvoorbeeld de zoon van een bekende voetballer als klant. Ze produceert ook eigen dancemuziek, voor zichzelf of in opdracht van andere DJ’s. Of bijvoorbeeld voor bedrijven die hun eigen dancehit willen hebben.

Meer belevenissen van Jolanda

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Gorinchem

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?