Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Workshop Edelsmeden

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Tijdens deze workshop maken de deelnemers in ons atelier een zilveren sieraad naar keuze. Dit kan een fantasiering, hanger, broche of oorhangers zijn. Men krijgt de beschikking over een eigen werkplek en professioneel gereedschap. Je maakt op een leuke manier kennis met dit mooie vak en gaat zagen, hameren, vijlen, schuren, slijpen, solderen, polijsten, matteren en afwerken. Ter inspiratie zijn er veel voorbeelden aanwezig. Je hoeft geen voorkennis te hebben of creatief te zijn, dat zijn wij al! We houden graag rekening met individuele wensen en zorgen voor deskundige begeleiding door enthousiaste edelsmeden, maar ook voor koffie, thee, fris, iets lekkers en veel gezelligheid!

Praktische informatie

Geen loszittende kleding of shawls dragen, ter bescherming van je kleding zijn er werkschorten aanwezig. Lang haar moet worden vastgemaakt met een speldje of elastiekje.

De workshops worden gegeven van maandag t/m vrijdag om 09.30 en 13.30. Op zaterdag om 09.30 en 14.00. Voor groepen v.a. 4 personen is het ook mogelijk een workshop in de avonduren of op zondag te reserveren. Deze workshop kan ook op locatie worden gegeven voor groepen v.a. 10 personen. Hiervoor geldt een toeslag.

Belevenis video

Delen via Social Media:

1 beoordeling voor Workshop Edelsmeden

  1. Mascha

    Het was een hele leuke workshop en ik was erg verbaasd met hoeveel je kunt leren (en kan maken) in zo’n kort tijdsbestek.
    Een aanrader!

    Hartelijke groet,
    Mascha

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Reeuwijk, Nederland

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?