Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Workshop porselein schilderen

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Schilder of sjabloneer porselein, van strak tot superromantisch, van Blond tot Pip. “Je hebt het nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan”. Een beroemde uitspraak van Pippi Langkous. En heus, het is zo. Bij porselein schilder of sjabloneer je nl op geglazuurd porselein. Een foutje kan zo weer weggeveegd worden. Alles kan nog bijgewerkt, opgeleukt of aangevuld voordat het s’avonds de keramiekoven in gaat. Daarna kun je het dagelijks gebruiken. Dishwasherproof!!

Praktische informatie

  • Je beleeft een creatieve workshop in ons keukenatelier. Je bent welkom op elke dag van de week. Wel van te voren de beschikbaarheid checken.
  • We beginnen om 10.30 tot 13.30 uur incl. luxe lunch, koffie/thee, homemade lekkers, snoeperijtjes, professionele porseleinverf en branden in de keramiekoven maar exclusief porselein.

Wanneer je met een eigen groepje wilt, dan kan dat met minimaal 4 en maximaal 9 personen.

Delen via Social Media:

Heleen G

Tijdens mijn revalidatie werd ik uitgenodigd om eens porselein te gaan beschilderen. Inmiddels 30 jaar verder en totaal verslaafd! En als je dan van je hobby je werk kunt maken, dat is toch het allermooiste. En met dat enthousiasme geef ik workshops, vrijgezellenfeestjes, kinderpartijtjes en privélessen. Elk feestje is het weer meer dan waard!

Meer belevenissen van Heleen G

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Locatie niet gevonden

De locatie van deze belevenis is niet beschikbaar.

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?